Star Wars: Síla se probouzí - Nový spot

Star Wars: Síla se probouzí - Nový spot | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
K tomu několik obrázků. A jak se vlastně na nové trilogii Star Wars podílí scenárista Simon Kinberg?

Je tady nová krátká upoutávka na Star Wars: Síla se probouzí. Je poskládána vesměs z již známých záběrů z předchozích trailerů, ale v úvodu si můžete všimnout, že je známá scéna z jakési ceremonie „Prvního řádu“ zabraná z opačného pohledu. Naskýtá se nám tak monumentální výhled na masivní síly, kterými následník zločinného Impéria disponuje. Dále do galerie přidáváme několik fotek, které unikly na internet. Je na nich vidět vysoce postavený důstojník, kterého hraje Ken Leung a také „mimozemský“ pilot stíhačky X-Wing, jakou bude pilotovat i jeden z hrdinů, Poe Dameron (Oscar Isaac).

A malá zajímavost na závěr. Scenárista Simon Kinberg (série X-Men, Sherlock Holmes, Fantastická čtyřka) konečně odhalil, jakým způsobem se vlastně podílí na nové trilogii Star Wars. Společně s Lawrencem Kasdanem (Star Wars V-VII, Indiana Jones a dobyvatelé ztracené archy) a Michaelem Arndtem (Malá miss Sunshine, Toy Story 3, původní scénář k Star Wars VII) strávil týden zavřený po vzoru televizních scenáristů v kanceláři a společně vymýšleli, jakým způsobem se nová trilogie bude v hrubých obrysech vyvíjet. Následně se podílel jako konzultant, pomáhal rozplánovat děj Epizody VII, četl různé verze scénáře a doplňoval je o své poznámky. Vedle toho Kinberg také píše samostatný film ze světa Star Wars, který bude pojednávat o námezdním lovci Boba Fettovi.  

Star Wars: Síla se probouzí - Nový spot

Darth Vader byl poražen, ale zbytky Impéria neztratily nic ze své chuti po moci. Třicet dva let po Návratu Jediů přichází Star Wars: Síla se probouzí, které představí směs původních i nových hrdinů. Jako Luke Skywalker se vrací Mark Hamill, jako Han Solo Harrison Ford, jako Leia Organa Carrie Fisher, jako C-3PO Anthony Daniels, jako Chewbacca Peter Mayhew a jako R2D2 Kenny Baker. V nových rolích je doplňují John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie, Domhnall Gleeson, a Max von Sydow. Scénář napsali Lawrence Kasdan (Epizody V a VI) a J.J. Abrams (Star Trek I a II, Mission: Impossible III), který film také zrežíroval. Produkuje dlouholetá producentka filmů Stevena Spielberga, Kathleen Kennedy. Hudbu, stejně jako ke všem dosavadním Hvězdným válkám, skládá John Williams. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 17.12. 2015.

Zdroje: EW, StarWars7news I, StarWars7news II

Star Wars: Síla se probouzí

14.12.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Star Wars: Síla se probouzí - Nový spot | Fandíme filmu Star Wars: Síla se probouzí - Nový spot | Fandíme filmu Star Wars: Síla se probouzí - Nový spot | Fandíme filmu Star Wars: Síla se probouzí - Nový spot | Fandíme filmu Star Wars: Síla se probouzí - Nový spot | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu