Kojak s Vinem Dieselem má nového scenáristu

Kojak s Vinem Dieselem má nového scenáristu | Fandíme filmu
Pozapomenutý remake populárního seriálu se stále chystá. A chystá se Poslední lovec čarodějnic 2, ještě před premiérou jedničky.

O novém Kojakovi jsme psali poprvé v roce 2012 a od té doby se mnoho nezměnilo. Film stále není hotový a stále se do hlavní role počítá s Vinem Dieselem. Že projekt není zcela mrtvý, teď dokazuje změna scenáristy. Po Nealovi Purvisovi a Robertovi Wadeovi psaní přebírá Philip Gawthorne. Ten zatím psal hlavně pro nejrůznější seriály, z nichž nejznámější jsou asi EastEnders. Má také na svědomí chystaný remake hororu Kostka. I kdyby se přípravy znovu protáhly, o práci Vin nouzi mít nebude. Vedle Rychle a zběsile 8 by mohl natočit také pokračování Posledního lovce čarodějnic.

První film si ještě ani neodbyl premiéru, ale studio je s ním zjevně velice spokojené, protože už po Dieselovi chce, aby se upsal další části a vyhradil si na její natáčení místo v kalendáři. Prozradil to sám herec na svém Facebooku. To může být pro Witch Huntera dobré znamení, ale také to může být zcela běžná praxe, kdy se studio zkrátka jistí dopředu, aby v případě úspěchu úvodního filmu nemuselo o ničem jednat složitě s Dieselem hledat volný termín a jednoduše se všichni pustili do práce.

Zdroje: Variety, Vin Diesel

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu