Den nezávislosti 2: Oficiální synopse

Den nezávislosti 2: Oficiální synopse | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Obsazení se dále rozrůstá, herci a režisér Roland Emmerich se společně fotí v zákulisí.

Natáčení Dne nezávislosti 2 je v plném proudu a vedle oficiální synopse se postupně dozvídáme také jména dalších a dalších herců, kteří rozšiřují obsazení. Mladý Garett Wareing se zatím nejvíc předvedl v dramatu Boychoir, kde si zahrál po boku Dustina Hoffmana. Ve Dni nezávislosti 2 ztvární chlapce, který po úvodním útoku mimozemšťanů hledá útočiště. Dále obsazení doplňují Chin Han (Lau z Temného rytíře) a Angelbaby (Tai Chi Hero, Tai Chi Zero). Společně s Hanem se režisér Roland Emmerich vyfotil na své sociální sítě, kde se objevily také fotky Jeffa Goldbluma a DeObia Opareie. Goldblum je na jedné fotek zdánlivě oblečený v kosmonautském (nebo nějakém podobném) skafandru, Oparei zase v rozhovoru prozradil, že hraje univerzitně vzdělané syna afrického válečného mocipána, který bude mít výrazný vliv na události filmu. Zajímavých drobností je tedy dost a dost. A teď už slibovaná synopse:

Potom, co Den nezávislosti redefinoval velkofilmy, přinese další kapitola globální katastrofu nepředstavitelných rozměrů. Za využití posbírané mimozemské technologie spolupracují pozemské národy na ohromujícím obranném programu, jehož úkolem je ochrana planety. Na bezprecedentní vyspělou sílu mimozemšťanů se připravit nelze. Jedině vynalézavost několika statečných mužů a žen může pozemšťany zachránit před vyhynutím.

Synopse tak potvrzuje starší informace o tom, že se vetřelci dvacet let po událostech prvního filmu vracejí k odvetě. Lidstvo výzkumem mimozemských technologií urychlilo svůj pokrok, nadcházející bitva tak bude oproti té poslední hodně odlišná. Proti mimozemšťanům se postaví jak pamětníci poslední bitvy, tak další generace, která útoky buď vůbec nezažila nebo v jejich době ještě pořádně nevnímala. Film opět zrežíroval Roland Emmerich, na scénáři kromě něj pracovali také producent Dean Devlin, James Vanderbilt a Carter Blanchard. Z prvního filmu se vrací Jeff Goldblum, Bill Pullman, Vivica A. Fox a Judd Hirsch, nově je doplňují Maika Monroe, Liam Hemsworth, Joey King, William Fichtner, Charlotte Gainsbourg, Sela Ward, Deobia Oparei nebo Jessie Usher. Česká premiéra je naplánována na 23.6. 2016, slovenská na 30.6. 2016.

Zdroje: Collider, THR, Roland Emmerich I, II, Dean Devlin, Deobia Oparei, Zap2it

Galerie: 4

Den nezávislosti 2: Oficiální synopse | Fandíme filmu Den nezávislosti 2: Oficiální synopse | Fandíme filmu Den nezávislosti 2: Oficiální synopse | Fandíme filmu Den nezávislosti 2: Oficiální synopse | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu