Doctor Strange: Magii ho možná naučí Tilda Swinton

Doctor Strange: Magii ho možná naučí Tilda Swinton | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Marvel si vyhlédl představitelku mystičky zvané Ancient One.

Doctor Stange naplno rozkopne dveře do magické části Marvel Universe. Aby to ale mohl udělat, musí se kouzla a čáry nejprve naučit. Jeho mistrem je v komiksech tradičně tzv. Ancient One („Prastarý“), což je tibetský mystik, který sídlí v Himalájích. Už když do role Marvel zvažoval černocha (Morgan Freeman) a bělocha (Bill Nighy), nebyli zarytí fanoušci dvakrát nadšení. Teď ale podle Hollywood Reporteru studio zcela přehodnotilo stanovisko a vyhlédlo si ženu, konkrétně tedy Tildu Swinton, takže můžeme očekávat reakci ještě bouřlivější. Podle mě to ale není vůbec špatná volba. Tilda je velice éterická bytost a role podivínek a vůdkyň jí vždy šly (Bílá královna z Narnie, ministrině Mason ze Snowpiercera). Co vy na to? Dokážete si ji jako mistryni magie představit nebo byste se poohlédli ještě někde jinde. Kromě Benedicta Cumberbatche v hlavní roli by měl ve filmu hrát ještě Chiwetel Ejiofor, o kterém se také mluvilo o možném kandidátovi na roli Ancient One, ale zřejmě si zahraje nějakou jinou roli.

Film se začne natáčet letos v listopadu v britských ateliérech, ale také na lokacích v New Yorku, kde má komiksový Strange svůj byt. Režisér už si byl se štábem natáčecí místa obhlédnout, jak můžete vidět sami dole v galerii. Tam najdete také komiksový obrázek, který režisér Scott Derrickson sdílel na svém Twitteru. Dost možná o nic nejde, ale někteří fanoušci se domnívají, že nám tak režisér naznačuje, že Strange při cestování po astrálních rovinách potká personifikovanou Smrt, ženskou entitu, kvůli které arcilotr Thanos obvykle osnuje své destruktivní plány.

O ději filmu mnoho nevíme, avšak podle nedávného tvrzení serveru Joblo bude padouchem hraného celovečeráku Baron Mordo, Strangeův úhlavní nepřítel a taktéž žák Ancient One. Doprovázet by jej měl démon Dormammu a armáda nemyslících golemů, tzv. Mindelss Ones. Něco podobného už před lety tvrdil server Latino-Review, jenže následně byl původní scénář odmítnut a začal se psát nový. Nevíme, zda Joblo vychází ze stejného zastaralého zdroje nebo se dané elementy přenesly i do nového scénáře. Doktorův kostým by se měl podle serveru podobat tomu komiksovému, jen má mít nižší límec. Velká část akce se má odehrávat mimo naši rovinu bytí, vizuál by se měl Strange podobat Nolanovu Počátku.

Objevila se také divoká zvěst, že by se Doctor Strange mohl poprvé objevit v připravovaném seriálu Iron Fist. Příliš bych tomu nevěřil, avšak pokud by šlo o nějaké maličké cameo, tak na druhou stranu asi proč ne.

Doctor Strange

04.11.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Doctor Strange: Magii ho možná naučí Tilda Swinton | Fandíme filmu Doctor Strange: Magii ho možná naučí Tilda Swinton | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu