Transformers: Na cestě jsou pětka a origin story

Transformers: Na cestě jsou pětka a origin story | Fandíme filmu
Mohl by Transformers 5 přeci jen točit Michael Bay? Připojili se scenáristé Ant-Mana. Animovaný prequel odhalí dávnou historii Transformers.

U Paramountu je živo. Jak již jistě víte, studio najalo celý tým scenáristů, kteří pod vedením Akivy Goldsmana (Já, Robot, Čistá duše, Šifra mistra Leonarda), kteří mají vedle dalších dílů Transformers připravit také nejrůznější spin-offy. Nejnovějšími posilami do scenáristické skupiny jsou Andrew Barrer a Gabriel Ferrari. Ti na sebe zatím asi nejvíc upozornili, když je Marvel najal pro Ant-Mana, pro kterého měli být k dispozici v průběhu vlastního natáčení, když filmaři potřebovali okamžitě jakékoliv úpravy scénáře. V roce 2010 se umístili na Blacklistu (žebříčku nejlepších nerealizovaných scénářů) s titulem Die In a Gunfight, jinak se ale většina jejich projektů do kin teprve chystá.

Ze všeho nejdřív musí tým scenáristů napsat Transformers 5, tak aby byl film připraven k natáčení hned, jak Michael Bay dokončí akční drama 13 Hours. Co to přesně znamená? Vrátí se nakonec Bay ještě jednou za kameru? Anebo se nedá další film natáčet bez jeho přímého producentského dohledu? U Želv Ninja to jde, tak proč ne u Transformers?

Druhým chystaným projektem je titul označovaný jako Transformers One. Už dříve se proslechlo, že Paramount chystá film zasazený na robotickou planetu Cybertron, nejnovější zpráva to potvrzuje. Transformers One má být více méně příběhem zrodu Transformerů. Na přípravu tohoto filmu údajně tlačí přímo hračkářská společnost Hasbro, která Transformers vlastní, což je logické - na Cybertronu se dá představit celá řada nových postaviček, které následně půjde nacpat do regálů v hračkářstvích. A pozor, film by měl být údajně animovaný, i když zatím nevíme, jestli se bavíme vyloženě o animáku jako takovém, nebo pouze o filmu, kde sice nebude nic skutečného, ale pořád půjde o fotorealistickou animaci, která Transformery přivádí k životu v ostatních filmech.

Transformers 5 mají dorazit do kin v roce 2017, jakýkoliv další film má být připravený k natáčení hned po jejich dokončení.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu