Black Mass: Johnny Depp zase hraje, viz trailer

Black Mass: Johnny Depp zase hraje, viz trailer | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Trailer na novou gangsterku podle skutečných událostí ukazuje, že když Depp chce, pořád má ještě co nabídnout.

V posledních letech se o tom hovoří často, bohužel to ale stále platí. Johnny Depp kdysi býval Pan herec, pak se ale uchýlil k pohodlné škatulce výstředních podivínů v předražených velkofilmech, kde se za mamutí honorář může vyblbnout, aniž by se musel snažit předvést cokoliv nového. V gangsterce Black Mass sice ztvární mafiána svérázného, kterému nechybí silné líčení a přízvuk, ale pořád jde o skutečnou postavu, u které by mohl hrát větší roli dramatický výkon než rozjuchané pitvoření. V upoutávce Johnny působí jako někdo, komu byste se do cesty opravdu postavit nechtěli a to se počítá!

Black Mass (Černá mše) je inspirovaná příběhem Whiteyho Bulgera, bratra amerického senátora a nechvalně proslulého násilného kriminálníka z jižního Bostonu, který se stal informátorem FBI, aby zastavil konkurenční mafiánskou rodinu, která proniká na jeho území. Snímek natočil a napsal Scott Cooper (Crazy Heart, Out of the Furnace), na motivy knihy Black Mass: The True Story of an Unholy Alliance Between the FBI and the Irish Mob od Dicka Lehra a Gerarda O'Neilla. Vedle Deppa v roli Bulgera dále hrají Kevin Bacon, Benedict Cumberbatch, Joel Edgerton, Jesse Plemons, Sienna Miller, Dakota Johnson, Adam Scott, Juno Temple, Corey Stoll, Peter Sarsgaard nebo David Harbour. Jak tedy sami vidíte, obsazení je skutečně nabité. Česká a slovenská premiéra jsou naplánovány na 17.9. 2015. V galerii najdete dva obrázky.

Black Mass: Trailer

Galerie: 2

Black Mass: Johnny Depp zase hraje, viz trailer | Fandíme filmu Black Mass: Johnny Depp zase hraje, viz trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu