Šílený Max: Zběsilá jízda bude mládeži nepřístupný

Šílený Max: Zběsilá jízda bude mládeži nepřístupný | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
K tomu čtyři nové obrázky. Stará trilogie u nás také momentálně vychází poprvé na třech samostatných Blu-ray.

Hodně dlouho vše nasvědčovalo tomu, že Šílený Max: Zběsilá jízda bude mládeži přístupný (v USA rating PG-13). Film přišel na nemalé peníze, takže se zdálo logické, že jej studio bude chtít nacpat co nejširšímu publiku, navíc se tu a tam objevovaly náznaky, které k ratingu PG-13 ukazovaly. Nakonec je ale vše jinak, film bude za mořem uváděn s ratingem R, tedy jako mládeži do 17 let přístupný pouze s doprovodem dospělé osoby. Což je určitě dobrá zpráva pro fanoušky, kteří si postapokalyptickou sérii George Millera oblíbili společně s jejími dvěma nejstaršími díly, které byly drsnou podívanou pro dospělé. Dolů do galerie přidáváme čtyři nejnovější fotky, které ilustrují, že Zběsilá jízda bude špinavá a hodně stylizovaná podívaná. Do našich kin bude Mad Max: Fury Road uveden 14.5..

Pokud se premiéry nemůžete dočkat, můžete si zatím zavzpomínat na první tři filmy z osmdesátých let minulého století, které po dva roky staré kolekci u nás vůbec poprvé vycházejí na Blu-ray také samostatně. Takže jestli vám některý díl nesedí, můžete jej ze své sbírky vynechat. V případě zájmu odkazy najdete dole pod článkem.

Šílený Max: Zběsilá jízda je čtvrtý díl ságy Šíleného Maxe od George Millera. Postapokalyptická akce je zasazená do nejzazšího koutu planety, do nehostinné pouště, kde lidskost nemá místo a všichni bojují o holé přežití. Dva rebelové na útěku by mohli do světa ohně a krve vnést opět pořádek. Jedním je Max (Tom Hardy), tichý muž činu, který hledá klid v duši potom, co v postapokalyptickém chaosu ztratil ženu a dítě. A pak je tu Furiosa (Charlize Theron), žena činu, která věří, že cesta k přežití vede přes poušť, zpátky do země kde vyrůstala. Česká i slovenská premiéra jsou stanoveny na 14.5. 2015.

Zdroje: Collider, Total Film

Šílený Max: Zběsilá cesta

07.05.2015 | USA, Austrálie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 5

Šílený Max: Zběsilá jízda bude mládeži nepřístupný | Fandíme filmu Šílený Max: Zběsilá jízda bude mládeži nepřístupný | Fandíme filmu Šílený Max: Zběsilá jízda bude mládeži nepřístupný | Fandíme filmu Šílený Max: Zběsilá jízda bude mládeži nepřístupný | Fandíme filmu Šílený Max: Zběsilá jízda bude mládeži nepřístupný | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu