Do našich kin se blíží Popelka od Disneyho

Do našich kin se blíží Popelka od Disneyho | Fandíme filmu
Walt Disney pokračuje v sérii hraných adaptací klasických pohádek. Tu nejnovější doprovodí krátký animák ze světa Ledového království.

Necelý rok po velice úspěšné Maleficent tu máme další Disneyho big-budget remake. Popelku jsme vám už představili ve starším článku, jen doplníme, že v hlavní roli uvidíme místo Emmy Watson mladičkou Lily James (Hněv Titánů) a princem, který propadne jejímu kouzlu, bude Richard Madden (Hra o trůny). Jak jste si jistě všimli, ani jeden z nich není slavnou hvězdou, která by sama o sobě přitáhla diváky. Proto dává smysl, že Disney obsadil vedle Cate Blanchett v roli macechy také Helenu Bonham Carter, která jako víla kmotřička zařídí pro Popelku všechny ty krásné a zářící nezbytnosti s krátkodobou trvanlivostí. Režíruje Kenneth Branagh (Hamlet, Thor).

Z ukázek je zřejmé, že se nás film nesnaží nalákat na něco příběhově převratného. Prostě tu máme nově natočenou Popelku, která se nás bude snažit uchvátit především svým zpracováním – hudbou, tancem, efekty či barevností (ta je jedním z nejvýraznějších aspektů ukázek).

Speciálním překvápkem, kterým si film vypomůže, bude Frozen Fever. Krátký filmeček ze světa Ledového království, ve kterém se Elsa a Kristoff pokusí připravit pro Annu ty „nejlepší narozeniny ever!“. Samozřejmě s pomocí Olafa a Swena, kteří k tomu budou mít určitě, co říct.

Dole přikládáme slušnou sbírku trailerů včetně těch s originálním zněním, plus čerstvý mini-trailer k Frozen Fever. Film má v Česku premiéru 19. března a na Slovensku 9.4.. Již teď se podle ohlasů z USA zdá, že Disney neodvedl špatnou práci. Jak to ale zatím působí na vás? Máte z pohádkových disneyovek radost nebo byste původní látku zpracovali nějak jinak?

Popelka a Frozen Fever: Upoutávky

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest