96 hodin: Zúčtování - Stop taking my shit!

96 hodin: Zúčtování - Stop taking my shit! | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Taken 3 si moc dobře uvědomuje, že podobný film brát vážně zkrátka nejde, a tak vyráží do akce s řadou vydařených sebeparodických upoutávek.

V prvních 96 hodinách byl Bryan Mills (Liam Neeson) opravdu velký frajer s unikátními schopnostmi. Unesli mu dceru, přesto ji dokázal v úplně cizím městě vypátrat a ještě u toho stihne zlikvidovat desítky výrazně mladších mafiánů. Ve dvojce už z něj scenáristé udělali supermana, který se v cizím městě dokáže orientovat čistě s pomocí sluchu a vzdálenost počítá podle výbuchů odhozených granátů. Napodruhé unesli jeho exmanželku i jeho samého. O třetím díle se často žertovalo, že tentokrát nejspíš dojde na únos Bryanova psa a propagační oddělení také zjevně pochopilo, že stárnoucího super agenta prostě není možné brát smrtelně vážně. Tuhle skutečnost perfektně ilustrují milé rockové sestřihy, které svým stylem humoru připomínají známý Yippee ki yay mother fucker song. Kromě videí pro vás máme pár nových fotek.

96 hodin: Zúčtování - Hudební upoutávky a nové featuretty

Bryan Mills (Liam Neeson) se vydává na útěk poté, co byl obviněn z vraždy, kterou nespáchal. Děj se odehrává v Los Angeles, kde se Mills na útěku před policií spojí se svojí dcerou (Maggie Grace), která momentálně studuje na vysoké škole. Kromě dcery se znovu objeví i exmanželka (Famke Janssen) a nově se k obsazení připojí Forest Whitaker v roli koordinátora pronásledování. Režíruje Olivier Megaton, režisér dvojky, scénář napsali Luc Besson a Robert Mark Kamen, scenáristé jedničky a dvojky. Česká premiéra je naplánována na 15. ledna 2015.

Galerie: 6

96 hodin: Zúčtování - Stop taking my shit! | Fandíme filmu 96 hodin: Zúčtování - Stop taking my shit! | Fandíme filmu 96 hodin: Zúčtování - Stop taking my shit! | Fandíme filmu 96 hodin: Zúčtování - Stop taking my shit! | Fandíme filmu 96 hodin: Zúčtování - Stop taking my shit! | Fandíme filmu 96 hodin: Zúčtování - Stop taking my shit! | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu