Expendables 2: Promo plakát a další fotky

Expendables 2: Promo plakát a další fotky | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Van Damme poslal video z tréninku, falešná Amanda Seyfried se představuje.

Vzpomínáte na zprávu, podle které se ve filmu měla objevit Amanda Seyfried, ale nakonec se ukázalo, že se jedná o nějakou jinou Amandu? Teď už víme o jakou. Herečka se jmenuje Amanda Ooms, pochází ze švédska a pravděpodobně jste o ní nikdy v životě neslyšeli. Podle Expendables Premiere si zahraje sniperku Pilar. Zajímavé je, že snipera by měl hrát také Liam Hemsworth. Budou snad mít Expendables celou odstřelovačskou jednotku? Nebo mají po jednom sniperovi jak Postradatelní, tak nepřátelský, van Dammeův, tým? Byla jednomu z herců odstřelovačská úloha přiřknuta mylně? Zatím nevíme. Kromě Pilar máme čekat ještě dvě další postavy. Jednou z nich bude jakýsi Wicks, což je dost možná člen van Dammeho komanda, kterého měl původně hrát Michael Biehn (Kyle Reese z prvního Terminátora), ale nevyšlo to. Druhou postavou má být manželka Hemsworthova ostrostřelce Timmonse.

Dále pro vás máme nové fotky Randyho Couturea, Terryho Crewse, JCVD, Scotta Adkinse a Nan Yu. Všechny obrázky již tradičně pocházejjí z facebookových stránek jednotlivých herců. Van Damme navíc přidal ještě tréninkovou montáž, ve které můžete vidět, jak se připravuje na natáčení. Zjevně si vzal k srdci Stallonovo přání a snaží se být v té nejlepší možné formě. Video najdete na konci článku. A na závěr je tu slíbený promoplakát (k vidění v galerii, spolu s ostatními fotkami). Samozřejmě se jedná pouze o dočasné provizorium, kopii plakátu k prvnímu dílu a k běžné propagaci filmu se používat nebude, ale povšimněte si seznamu jmen. Všichni uvedení herci sice už byli, více či méně, potvrzeni, ale Liama Hemswortha a Jeta Li jsme zatím neviděli ani na jedné fotce z natáčení, a tak je jedině dobře, že zmiňuje další zdroj. Uvedení Hemswortha na plakátě navíc dává tušit, že jeho role nebude žádný štěk. Že by z něj za pár let opravdu byla stejná hvězda, jako z jeho bratra? Plakát přinesl Comming Soon.

 

Expendables 2: Jean-Claude van Damme trénuje

 

 

Galerie: 6

Expendables 2: Promo plakát a další fotky | Fandíme filmu Expendables 2: Promo plakát a další fotky | Fandíme filmu Expendables 2: Promo plakát a další fotky | Fandíme filmu Expendables 2: Promo plakát a další fotky | Fandíme filmu Expendables 2: Promo plakát a další fotky | Fandíme filmu Expendables 2: Promo plakát a další fotky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu