Novinky na DVD a Blu-ray od 1.10. 2014

Novinky na DVD a Blu-ray od 1.10. 2014 | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Godzilla, 3D verze Beowulfa, Sousedi a Operace Rogue.

Zkoušíme zavést novou pravidelnou rubriku, ve které bychom vás informovali o čerstvě vydaných filmech na DVD a Blu-ray. Pokud o ni projevíte zájem, budete se s přehledem novinek ve světě domácího videa setkávat pravidelně každý týden. Určitě také v komentářích dejte vědět, jestli můžeme udělat něco proto, aby pro vás rubrika byla ještě zajímavější.

Godzilla

Matku (nebo spíš otce) všech monster není třeba příliš představovat. Mnohaletá sága se dočkala letos v květnu nového amerického startu a obecně sklízela u diváků i kritiků poměrně slušná hodnocení. V novém provedení se režisér Gareth Edwards (Monsters) pokusil propojit poctu klasickému Godzillovi s atmosférou realistického katastrofického dramatu. Lidstvo si začne zahrávat s něčím, čemu nerozumí a probudí monstrum. Matka příroda tak nemá jinou možnost, než vyslat Godzillu, aby se s hrozbou vypořádal.

Technické provedení Blu-ray

Godzilla u nás vychází hned ve čtyřech variantách a to jako Blu-ray, Blu-ray 2D+3D, Blu-ray 2D+3D ve Futurepaku a DVD. Zajímavostí je, že Futurepak Godzilly je první vůbec oboustranně embossovaný Futurepak na světě. Prohlédnout si jej můžete dole v galerii.

2D i 3D disk Blu-ray obsahuje český dabing v mixu Dolby Digital 5.1 a původní anglické znění v mixu DTS-HD Master Audio 7.1. Titulky na discích najdete české a anglické.

Bonusy na Blu-ray

  • Objevte šokující důkazy, které nejsou obsaženy ve filmu
  • Operace: Lucky Dragon
  • Monarch: M.U.T.O. Tajné záznamy
  • Godzilla: Síla přírody

Na DVD jsou bonusy totožné, k dispozici je český dabing i původní anglické znění v mixu 5.1. Titulky jsou tu české a anglické.

Další podrobnosti o filmu | Recenze

Godzilla 3D Blu-ray, Futurepak lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Godzilla 3D Blu-ray lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Godzilla Blu-ray lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Godzilla DVD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Starší filmy s Godzillou na DVD a Bluray

 

Beowulf

Snímek z roku 2007 u nás poprvé vychází ve 3D, jak byl také původně uveden v kinech, jako jeden z vůbec prvních celovečerních filmů. Unikátní je i způsob, jakým Beowulf vznikal. Jde o jeden z nemnoha animovaných filmů, který se snaží o maximální realističnost. Režisér Robert Zemeckis (Návrat do budoucnosti, Forrest Gump) celý film natočil s herci v motion-capture oblecích před zeleným pozadím a následně herce nechal pokrýt „digitálním makeupem“ a zasadil je do „digitálních kulis“. Počítačem vytvořené postavy i prostředí jsou v dnešní době podstatně dál (Avatar, Hobit, nová Planeta opic), avšak ve své době platil Zemeckis za jednoho z průkopníků.

Fantastický epos vychází ze stejnojmenné hrdinské básně, kterou pro potřeby filmařů upravil rozplétač mýtů Neil Gaiman. Slovutný válečník Beowulf (Ray Winstone) se v něm vypraví zabít strašlivého Grendela (Crispin Glover), nestvůru, která sužuje lid krále Hrotgara (Anthony Hopkins). Čeká jej nelítostná bitva s netvorem samým i s jeho ještě strašlivější matkou (Angelina Jolie). Pokud se nenecháte odradit netradiční animací, čeká na vás výživný mýtus s hromadou povedené akce.

Technické provedení

Nové vydání vychází v dvojdiskovém balení. Na 3D disku se nachází kinoverze filmu, na 2D disku necenzurovaná, asi o pět minut delší varianta, která film prezentuje v podobě, v jaké jej původně sestříhal sám režisér.

3D disk obsahuje český dabing v mixu Dolby Digital 5.1 a původní anglické znění v mixu DTS-HD Master 5.1. 2D disk nabízí Dolby TrueHD 5.1 v angličtině, Dolby Digital 5.1 v angličtině a Dolby Digital 5.1 v češtině. Oba dva disky obsahují české a anglické titulky.

Bonusy

  • Cesta Hrdiny: Jak se točil Beowulf
  • Beowulf: Mapování cesty
  • Počátky Beowulfa
  • Beowulfova monstra: Jak vznikaly návrhy tvorů
  • Umění Beowulfa
  • Dokonalý Beowulf
  • Vynechané scény

Beowulf 2D+3D Blu-ray lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Starší vydání Beowulfa na DVD a Blu-ray

 

Operation Rogue

Hluboko v džungli jihovýchodní Asie členové teroristické organizace ukradli materiál k přípravě nebezpečné chemické pumy. Je na kapitánu Maxu Randallovi (dříč z akčních béček Mark Dacascos) a jeho týmu mariňáků, aby je zastavili. Když ale Randallův tým zabije syna vůdce teroristů, ti odpoví únosem dcery generála Wallace (Treat Williams - seriál Everwood). Randall musí mladou dívku zachránit a zabránit teroristickému útoku. Oficiální text distributora slibuje thriller nabitou akcí, poměrně přesný obrázek o filmu si však uděláte sami z níže přiloženého traileru.

Technické zpracování a bonusy:

Film vychází na DVD bez bonusů, s českým dabingem i původním znění v mixu Dolby Digital 5.1. K dispozici jsou české titulky.

Další podrobnosti o filmu

Operation Rogue DVD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Operation Rogue: Trailer

 

Sousedi

Příjemná komedie od režiséra Kopaček nebo Dostaň ho tam, představuje Setha Rogena v roli mladého otce a manžela, jenž se pustí do boje s vysokoškolským bratrstvem od vedle, které ho nechce nechat vyspat. Pařmeny vede rozjetý Zac Efron, Rogenovi zase v roli jeho manželky zdatně sekunduje Rose Byrne. Hned po 22 Jump Street jde o nejúspěšnější komedii letošního roku a minimálně fanoušci neslušného humoru by si měli přijít na své.

Sousedi u nás vychází na DVD a Blu-ray. DVD je bez bonusů, s původním zněním i českým dabingem v mixu Dolby Digital 5.1. K dispozici jsou české i anglické titulky. Na Blu-ray je původní zvuk mixovaný v DTS-HD Master Audio 5.1 a český dabing v DTS 5.1. Opět jsou tu české a anglické titulky.

Bonusy na Blu-ray

  • Alternativní úvod
  • Vynechané/alternativní scény
  • Line-O-Rama
  • Nepovedené záběry
  • Neobvyklá dvojice
  • Party se sousedy
  • Bratrstvo
  • Na natáčení s...

Další podrobnosti o filmu | Recenze

Sousedi Blu-ray lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Sousedi DVD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Sousedi + Dostaň ho tam - kolekce dvou DVD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Nákupem přes naše sponzorované odkazy neplatíte ani o korunu navíc, najdete si vždy nejlepší cenu na trhu a podporujete chod FandimeFilmu.cz.

Galerie: 4

Novinky na DVD a Blu-ray od 1.10. 2014 | Fandíme filmu Novinky na DVD a Blu-ray od 1.10. 2014 | Fandíme filmu Novinky na DVD a Blu-ray od 1.10. 2014 | Fandíme filmu Novinky na DVD a Blu-ray od 1.10. 2014 | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu