Prometheus 2 se obejde bez Vetřelce

Prometheus 2 se obejde bez Vetřelce | Fandíme filmu
Ani v pokračování Promethea se nechce Ridley Scott vracet ke slavnému monstru. A jak to vůbec s pokračováním Promethea vypadá?

Prometheovi 2 se vydáme na další cestu s výzkumnicí Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) a bezhlavým androidem Davidem (Michael Fassbender). I když se ale v závěru prvního Promethea objevilo něco, co hodně připomínalo starého známého vetřelce, v dalším filmu klasické monstrum čekat nemáme. Je třeba přinést něco nového a zajímavějšího. Scott si myslí, že ten další krok jeho scenáristé našli a Inženýři byli jen začátek.

Jenže kdy se Protmethea 2 dočkáme, to je otázka. Film se pořád ještě píše, Ridley si vyžádal už patnáctou verzi scénáře. Rozhodně ale film chce točit, protože první Prometheus ho hodně bavil. Tím pádem asi padá varianta, že bychom se filmu dočkali 4.3. 2016, jak se z některých indicií mohlo zdát. Ridley má totiž program opravdu nabitý. Momentálně dokončuje postprodukci Exodu a zároveň chystá natáčení sci-fi The Martian. Kamery se mají roztočit v listopadu, premiéra je naplánovaná na 25.11. 2015. Pokud by měl Ridley stihnout oba dva filmy dokončit v termínu, musel by Marťana dokončit extrémně rychle a ještě během postprodukce začít točit Promethea 2. A to zní jako naprosto šílený nebo spíš vyloženě nesplnitelný úkol.

Scott navíc stále naznačuje, že po dokončení Marťana se nepustí do dalšího Promethea, ale do Blade Runnera 2. Ridley zopakoval, že scénář je hotový a připravený k použití. A dokonce se zdá, že by Scott chtěl začít natáčet hned, jak bude Harrison Ford hotový s Hvězdnými válkami. O ději řekl jenom tolik, že je překvapivě chytrý, a že se jedná o pokračování prvního filmu, na rozdíl od Promethea tedy o žádný prequel.

Zdroj: Yahoo

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu