Blade 4 už se údajně chystá

Blade 4 už se údajně chystá | Fandíme filmu
Nejslavnější komiksový upír má dostat ještě jednu šanci. Nebo je to celé nesmysl?

Při propagaci Expendables 3 Wesley Snipes připustil, že by si svou nejslavnější roli zopakoval moc rád a dokonce naznačil, že by šanci skutečně mohl dostat. Teď NY Daily News tvrdí, že si Bladea opravdu znovu zahraje, a že za další pokračování dostane 3 miliony USD a podíl ze zisku. Pokud ale patříte mezi fanoušky filmového Bladea, ještě se neradujte. NY Daily News jsou bulvární server, který odhalováním filmových novinek rozhodně neproslul. Prakticky nikdy se také nestává, že bychom se ještě před natáčením dozvěděli o výši hereckého honoráře. Zpráva tak působí o to víc podezřele.

A konečně, práva na Bladea se vrátila Marvelu, který nikdy nenaznačoval, že by měl v nejbližší době se značkou nějaké plány. Naopak, Kevin Feige (šéf Marvelu) vysvětlil, že když studio získá zpátky nějaká práva, ještě to neznamená, že se hned musí točit. Marvelnabitý program na mnoho let dopředu a navíc je známo, že studio momentálně nemá zájem o natáčení eRkových filmů a menších produkcí. Jako vhodnější médium pro ostřejší hrdiny už v minulosti Feige označil televizi, kam momentálně také míří například Daredevil. A konečně - i kdyby ze strany Marvelu zájem o Bladea byl, není příliš pravděpodobné, že by studio chtělo navazovat na dosavadní trilogii

Takže ano, NY Daily News samozřejmě spolehlivé zdroje mít mohou, ale dokud podobná informace nepřijde z nějakého tradičního filmového zpravodaje, velkou váhu bych aktuální zprávě nedával.

Zdroj: NY Daily News

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu