Jansonův rozsudek: The Rock jako Jason Bourne

Jansonův rozsudek: The Rock jako Jason Bourne | Fandíme filmu
Dwayne Johnson se uchází roli dalšího románového hrdiny Roberta Ludluma, autora Jasona Bournea.

Dwayne Johnson jde z role do role. Už za chviličku se představí jako Herkules, letos natočil také katastrofické drama San Andreas a další pokračování Rychle a zběsile. Ani do budoucna určitě nebude jeho diář prázdný, zmiňme přinejmenším G.I. Joe 3, a mohla by do něj přibýt celá jedna další série.

Johnson vyjednává se studiem Universal, které stojí za filmy s Jasonem Bournem, o snímku The Jansons Directive (Jansonův rozsudek). Stejně jako u Bournea románovou předlohu napsal špionážní klasik Robert Ludlum. V případě úspěchu se počítá s celou sérií filmů a to i přesto, že Jansonův rozsudek vyšel až po autorově smrti a přímo od Ludluma se nedočkal žádných pokračování. Bourne se ale také inspiroval jen velice volně, takže je patrné, že studiu stačí zajímavá postava a známé jméno. Přinejhorším lze brát inspiraci z románů, které s Ludlumovou postavou napsali další autoři.

Janson je bývalý Navy SEAL a zvláštní agent v utajení, který už toho ve státních službách zažil na svůj vkus až příliš. V současnosti se živí jako soukromý bezpečnostní poradce a úkoly si může vybírat. Ve spolupráci s kolegou ostrostřelcem namáhá svoje síly jen tam, kde si myslí že může opravdu pomoci. A pokud by se ale film držel jen trochu předlohy, dostihne Jansona jeho minulost, půjde mu o krk a při tom všem se bude muset ohánět, aby zabránil spiknutí, které může otřást světem, tak jak jej známe.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu