Rambo 5 přece bude

Rambo 5 přece bude | Fandíme filmu
Alespoň to tvrdí distributor. Co dalšího o projektu víme?

O Rambovi V se šušká snad už od premiéry Ramba IV, ale teď se zdá, že je skutečně na spadnutí. Německý distributor Splendid Medien AG na svých stránkách uvedl, že na festivalu v Cannes zakoupil na chystaný film distribuční práva. Právě rozprodávání mezinárodních práv bývá u menších produkcí zásadním krokem, který pomůže financovat natáčení. Distributor na svých stránkách tvrdí, že se Rambo pustí do křížku s mexickým kartelem a Sylvester Stallone se vedle hlavní role ujme také scénáře, který popisuje jako svou verzi Téhle země, co není pro starý. Pokud si vzpomínáte, tak v Coenovic kriminálním thrilleru postarší detektiv pátrá po bláznovi, který si vzal, co mu nepatří a mlčenlivém nájemném zabijákovi, který odvážlivce honí. Dokážete si po krvavé lázni z jednotlivých sequelů vůbec ještě představit minimalistického Ramba, jakým byl pouze úplně první film?

Už v minulosti se mluvilo o pátém Rambovi, ve kterém by hrdina bojoval proti převaděčům nebo kartelům na americko-mexické hranici a stylem byl námět přirovnáván pro změnu k Eastwoodovým Nesmiřitelným, tedy k filmu, ve kterém pár starých pardálů pro tučnou částku ještě jednou vyfouká prach z koltů a pustí se do křížku s několika bídáky. Zdánlivě jde tedy o obdobný popis, jaký nabízí německý distributor. Háček je ale v tom, že loni na podzim se Jason Statham nechal slyšet, že Stallone tenhle scénář tak dlouho odkládal, až z něj vyškrtl postavu Ramba a upravil jej na film Homefront, ve kterém si hlavní roli zahrál právě Statham!

Že se tedy skutečně „eastwoodowský“ Rambo pustí do boje s Mexičany, za to bych ruku do ohně nedal, ale pokud se pátého Ramba dočkáme v nějaké jiné podobě, nikoho to asi nepřekvapí. Pokusy jako Grudge Match nebo Bullet to the Head bohužel ukazují, že Sly už zřejmě táhne jenom v týmu s dalšími akčními veterány nebo právě v pokračováních předchozích hitů. Produkovat by měl podle německého distributora opět Avi Lerner, s kterým Stallone připravuje Expendables.

Zdroj: Splendid Medien

Rambo: New Blood

USA
Akční, Dobrodružný, Válečný
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest