Steven Seagal: Expendables ne, raději vlastní tým

Steven Seagal: Expendables ne, raději vlastní tým | Fandíme filmu
Steven Seagal ne a ne zmoudřet a ještě si vyskakuje na Liama Neesona.

Jak nejspíš víte, Steven Seagal se letos objeví v České republice, když vystoupí jako muzikant na festivalu Rock for People. Většinu filmových fanoušků ale zajímá především jeho hollywoodská kariéra, obzvláště pak jeho vztah k Expendables. Seagal je jednou z posledních akčních hvězd 80. let minulého století, kterou se Stalloneovi pořád stále nepodařilo do Postradatelných obsadit. Seagal teď v rozhovoru zopakoval to, co uváděl už v minulosti - nesedí si s někým ze zúčastněných filmařů a život je dle jeho názoru příliš krátký na to, než aby spolupracoval s „divnými lidmi“. V interview Seagal zřejmě mluví o dosavadních Expendables, avšak pokud Steven nepřehodnotí své stanovisko, neuvidíme ho nejspíš ani v těch čtvrtých, protože se šušká, že největší problém má Seagal s producentem Avim Lernerem a ten sérii neopustí.

Steven Seagal je zřejmě se svým životem spokojený a jen těžko mu jeho přístup můžeme vyčítat, nicméně na druhou stranu, pokud by chtěl ještě alespoň jednou ve své filmové kariéře vykonat něco zapamatování hodného, nezbývá mu než se zapřít a do Expendables naskočit, protože jeho videofilmy vnímá jen ten nejužší okruh věrných fanoušků. Seagal sice v rozhovoru připustil, že by mohl natočit vlastní týmovku a jako vysněné parťáky jmenoval Jasona Stathama a Jeta Li, ale ruku na srdce. Steven vlastní týmovku nikdy nenatočí anebo se spojí s herci druhého sledu, jako jsou Michael Dudikoff či třeba Carl Weathers.

Perličku Seagal přidal, když si posteskl, že dneska díky speciálním efektům může být akční hvězdou kdokoliv. Jako konkrétní příklad si vybral Liama Neesona, kterého pochválil za dramatické hraní, ale prohlásil o něm, že bojovat nesvede. Chyba lávky Stevene! Neeson dlouhá léta boxoval a na lokální úrovni se mezi amatéry dokonce stal šampionem. A když se podívám na to, v jaké kondici v současnosti oba pánové jsou, vsadil bych ve vzájemném mači bez váhání na Neesona.

Jak Stevena vnímáte vy? Chtěli byste jej ještě někdy vidět na plátně? Stačí vám na videu? Je vám úplně volný? Nebo naopak plánujete vyrazit na jeho koncert?

Zdroj: Big Issue

Přidat na Seznam.cz
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu