Doctor Strange má režiséra

Doctor Strange má režiséra | Fandíme filmu
V Marvelu se pořád ději věci. Našel Doktor i svého představitele?

Ant-Man po odchodu Edgara Wrighta režiséra pořád ještě nenašel a to se má točit už letos v létě. Podstatně lépe je na tom Doctor Strange, který je často označován jako prioritní projekt mezi všemi Marvelem doposud nerealizovanými hrdiny. Server Variety jako první odhalil, že by se režie mohl chopit Scott Derrickson, následně zprávu potvrdil The Hollywood Reporter a také sám režisér na svém Twitteru, když napsal, že jeho příští film bude „divný“ („strange“) a přiložil fotografii, kterou najdete dole v galerii.

Derrickson předloni zabodoval hororem Sinister, momentálně chystá další horor,  Chraň nás od zlého. Jako o možném režisérovi Doctora Strange se o něm mluvilo už letos v březnu. Derrickson je velice zručný filmař, a pokud Marvel chce Strangeovi vtisknout malinko temnější nebo alespoň tajuplnější atmosféru, našel toho pravého muže. Opět můžeme spekulovat o tom, zda Marvel zprávu nevypustil předčasně (Comic-Con už je přeci jen za měsíc a půl), aby uklidnil bouři, kterou vyvolal výše připomínaný rozchod s režisérem Edgarem Wrightem.

Server Badass Digest dále přináší nepodloženou informaci, podle které Marvel chtěl v určité fázi vývoje projektu obsadit do hlavní role Jareda Leta. Není přitom zřejmé, zda zájem stále trvá. Leto je známý především jako zpěvák kapely 30 Seconds to Mars, avšak svůj herecký talent znovu potvrdil, když loni získal Oscara za vedlejší roli ve snímku Dallas Buyers Club. Je ale v Letovi vedle charakterních rolí také charismatický hlavní hrdina?

Připomínáme, že Doctor Strange otevírá magickou část Marvel Universe, podobně jako Guardians of the Galaxy otevírají vesmírnou část. Strange býval namyšleným chirurgem, avšak když si při nehodě poraní ruce, odchází hledat sám sebe do Himalájí, kde je zasvěcen do tajů magie a stává se ochráncem Země před nadpřirozenými silami. Podle starších zpráv Marvel v Strange vkládá obrovskou důvěru a rád by si z něj vypiplal „nového Tonyho Starka“.

Jak se vám líbí angažování Stota Derricksona? A zamlouval by se vám Jared Leto v hlavní roli nebo doufáte, že se zvěst nepotvrdí?

Zdroje: Variety, Badass Digest, Scott Derrickson, THR

Doctor Strange

04.11.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu