Trailer: Hateship Loveship

Trailer: Hateship Loveship | Fandíme filmu
Kristen Wigg z Žen sobě hlídá děti a dostane se přitom do fiktivního románku s Guyem Pearcem.

Kristen Wigg (Walter Mitty a jeho tajný život, Zbouchnutá), Guy Pearce (Prometheus, Iron Man 3) a Nick Nolte (Tropická bouře, Pán přílivu), to jsou jména tří hollywoodských hvězd, které se sešly v novém dramatu Hateship Loveship jehož režisérkou je Liza Johnson. Ta v roce 2011 debutovala snímkem Return, dramatem o matce, která se po návratu z vojenské služby není schopná začlenit zpět do normálního života.

Hlavní protagonistkou jejího nového snímku Hateship Loveship je jistá Johanna Parry (Wigg) která se nechá zaměstnat u stárnoucího pana McCauleyho (Nolte) jako chůva jeho náctileté vnučky Sabithy, kterou si zahrála velice talentovaná Hailee Steinfeld, kterou si můžeme nejlépe pamatovat z coenovky Opravdová kuráž, za kterou byla nominována na Oscara. Sabitha není ze své nové chůvy zrovna dvakrát nadšená a tak vymyslí lest. Prostřednictvím e-mailu se začne vydávat za svého otce Kena (Pearce), vyléčeného alkoholika, a posílat své chůvě milostné zprávy. Johanna se zamiluje a dramatická linka je na světě. Snímek byl natočen na základě povídky Alice Munro z knihy Nepřítel, přítel, ctitel, milenec, manžel.

Z prvního a nejspíš i posledního traileru to ale zatím vypadá na docela průměrné drama s nadprůměrným obsazením. Přesto si myslím že by něžnější část publika mohla upoutávka zaujmout. Do závěrečných soudů se ale raději pusťme až po premiéře. Ta americká proběhne letos 11. dubna. Česká zatím stanovena nebyla.

Hateship Loveship: Trailer

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu