The Legend of Conan: Arnold a producenti mluví o filmu

The Legend of Conan: Arnold a producenti mluví o filmu | Fandíme filmu
Nový Conan se pilně chystá a jakmile Schwarzenegger dokončí nového Terminátora, mohlo by se začít natáčet. Co už o filmu víme?

Dle prapůvodního záměru se měla Legenda o Conanovi podívat do kin už letos v létě, nicméně Arnoldův program je dlouhodobě plný a produkční společnost si dává na přípravách záležet. Film vzniká pod záštitou Chrise Morgana, scenáristy nejnovějších dílů Rychle a zběsile a pokud by šlo všechno podle plánu, mohlo by se začít natáčet po dokončení Terminator: Genesis, tedy někdy v srpnu či v září. V ideálním případě by se mělo točit v novozélandských ateliérech Petera Jacksona. Režisér se nezačne hledat, dokud nebude hotový scénář, který momentálně píše Andrea Berloff (Světové obchodní centrum), kterou si producenti pochvalují.

Berloff nedávno fanouškům vzkázala, že je jí ctí psát Conana a vůbec pěla na látku a svou práci ódy, avšak nic konkrétního neprozradila. O něco sdílnější byl jeden z producentů, Fredrik Malmberg, který na Conana momentálně vlastní práva. Film se nebude stydět Conana vykreslit jako stárnoucího muže, který se musí poprat kromě nepřátel také se svým chátrajícím tělem. Už dříve byl film popisován jako variace na Nesmiřitelné, ve které stárnoucí Conan musí ještě jednou slézt z královského trůnu, chopit se meče a dostát svojí legendární pověsti, protože nepřítel stojí za branami. Prim mají hrát postavy a střízlivý přístup. Nemáme čekat hordy digitálních nepřátel.

Samotný Schwarzenegger se na roli také těší a věk jej podle jeho vlastních slov nemůže zastavit. Hlavní je pravidelně cvičit a udržovat tělo mladé. Proto Arnolda každé ráno čeká aerobní trénink a večer ještě posilovna. Tak doufejme, že se jeho návrat ke slavné roli vydaří více, než Barbar Conan s Jasonem Momoou. Obrázek na titulce je ilustrační.

Zdroje: IGN, Expendables Premiere, Crave Online, The Arnold Fans

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu