Captain America 2: Mezinárodní trailer

Captain America 2: Mezinárodní trailer | Fandíme filmu
Kapitán je k neutahání. Po nočním traileru a spotu je tu další trailer!

Po nabité noci, kdy jsme postupně hltali hromadu nových záběrů v Super Bowl spotu a novém traileru, se v mezinárodním traileru Captain America 2 už příliš nepředvedl. Jistě, sestřih pořád šlape na výbornou (zvukový podkres pomáhá jako divý), ale nových záběrů je pramálo. Jmenovat lze snad jen Chrise Evanse v tílku a teprve druhý pohled na Agentku 13 (Emily VanCamp) neboli Sharon Carter, neteř Kapitánovy válečné milé Peggy. Tedy tak to funguje alespoň v komiksu, nejsem si úplně jistý, zda by filmoví diváci uvěřili, že by sedmadvacetiletá VanCamp mohla být neteří ženy, která se narodila někdy ve dvacátých letech minulého století. Ale to jsou detaily, užijte si trailer! 

Captain America 2: Mezinárodní trailer

Po událostech v New Yorku se Steve Rogers snaží přizpůsobit modernímu světu a žít poklidným životem ve Washingtonu. Když se ale kolega z S.H.I.E.L.D.u stane terčem útoku, Steve je zapleten do pavučiny intrik, která může ohrozit celý svět. Navzdory útokům nájemních zabijáků, kteří se jej snaží umlčet na každém rohu, se Kapitán Amerika snaží společně s Černou vdovou rozkrýt rozsáhlé spiknutí. V boji proti zločinnému plánu pomáhá dvojici také nový spojenec, Falcon, avšak nečekaně se hrdinové budou muset postavit ještě hrozivějšímu nepříteli – Zimnímu vojákovi, Winter Soldierovi.

Film natočili režiséři Anthony Russo a Joe Russo, scénář napsali autoři prvního filmu, Christopher Markus a Stephen McFeely. V titulní roli se vrací Chris Evans, Scarlett Johansson si zopakuje úlohu Black Widow, Samuel L. Jackson úlohu Nicka Furyho. Dále se vrací Sebastian Stan jako Bucky Barnes, Cobie Smulders jako agentka Maria Hill, Hayley Atwell jako Peggy Carter a Maximiliano Hernández jako agent Sitwell. Nově obsazení rozšíří Anthony Mackie jako Falcon, Emily VanCamp jako agentka 13, Robert Redford jako agent Alexander Goodwin Pierce, Frank Grillo jako Brock Rumlow a Alan Dale jako člen světového bezpečnostního koncilu. Česká i slovenská premiéra jsou stanoveny na 3.4. 2014.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest