Policajt v Beverly Hills 4 je skutečně na cestě

Policajt v Beverly Hills 4 je skutečně na cestě | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Po letech odkladů, rušení nových oživení projektu, je jeden z nejslavnějších hrdinů Eddieho Murpyho snad konečně na cestě. A stejně tak Top Gun 2.

Jerry Bruckheimer patří mezi nejslavnější hollywoodské producenty, a tak když mu skončila dlouholetá smlouva u Disneyho, filmová studia se o něj, i přes několik nezdarů z posledních let (Lone Ranger), poprala. Chvíli to vypadalo, že se domluví s Warnery, ale nakonec skončil u Paramountu, se kterým spolupracoval už před lety. Jedním z klíčových faktorů byla pro Bruckheimera nabídnutá volnost, takže například nebude problém, že producent pro Disneyho připravuje další Piráty z Karibiku. První projekt, který Jerry připraví přímo pro Paramount, bude Policajt v Beverly Hills 4.

Čtvrtá část populární série se v posledních letech chystala a znovu rušila hned několikrát, chvíli to dokonce vypadalo, že místo filmu vznikne seriál s Foleyho synem. Teď je ovšem film snad konečně na cestě, Josh Appelbaum a Andre Nemec (Mission: Impossible 4) píší scénář, smlouvu podepsal i Eddie Murphy a jako režisér se projektu ujme Brett Ratner (X-Men 3, Křižovatka smrti). Natáčení může začít, jen co Ratner dokončí postprodukci Herkula s Dwaynem Johnsonem. Příběh by se měl údajně vrátit k Foleyho "detroitským kořenům".

PS: Jedním z dalších projektů, kterého bychom se díky Bruckheimerově spolupráci s Paramountem měli dočkat, bude Top Gun 2. V hlavní roli se vrátí Tom Cruise, film vznikne pod hlavičkou partnerské společnosti Skydance (G.I. Joe, Mission: Impossible, Star Trek a další značky).

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu