Terminátor 5: Film doplní provázaný seriál

Terminátor 5: Film doplní provázaný seriál | Fandíme filmu
Samostatné filmy jsou pasé, v dnešní době musí být všechno se vším provázané.

Natočit v dnešní době obyčejné pokračování je málo. Pokud chcete diváky stoprocentně přilákat do kina, musíte spolu propojit celou řadu filmů, aby každý správný fanda umíral touhou po zjištění, jak to všechno dopadne. Ti nejambicióznější filmaři pak část odpovědí vynechají i z pokračování, prequelů i spin-offů a nechají si je pro televizní seriál. Ne že by to tedy zatím nějak zvlášť fungovalo – viz průměrní Agenti S.H.I.E.L.D.u od Marvelu – ale to ještě neznamená, že to studia přestanou zkoušet.

Zkusí to i v případě Terminátora, kde měl seriál začít v určitém bodě Cameronova Terminátora z roku 1984. Zatímco děj filmu se z daného bodu ubíral určitou cestou, seriál bude pojednávat o tom, co by se stalo, kdyby daný okamžik proběhl jinak. Co myslíte, že tím okamžikem může být? Smrt Kylea Reese? Něco naprosto banálního, co nikdo z nás nemůže v životě uhodnout? Ve finále nám nezbude nic jiného, než se nechat překvapit, ale už teď se v diskusích těšíme na vaše teorie. Nová filmová trilogie i nová televizní série by se měli pravidelně protínat.  

Seriál dostanou na starost scenáristé Zack Stentz  a Ashley Miller (Fringe, Thor, X-Men: První třída), kteří se oba podíleli už na seriálu Terminator: Sarah Connor Chronicles. A pozor, Hollywood Reporter, který se zprávou přišel, opět o nových filmech hovoří jako o rebootu, ačkoliv nemůžeme vědět, zda se jedná o termín používaný přímo ve filmovém studiu Annapurna, anebo se jej mimoděk rozhodl použít pouze autor článku.

Poznámka na úplný závěr. Hollywoodský zpravodaj Production Weekly o pátém filmu nadále hovoří jako o Terminator: Genesis.

Zdroje: Production Weekly, THR

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu