Terminátor 5: Michal Biehn se nevrátí

Terminátor 5: Michal Biehn se nevrátí | Fandíme filmu
Starého Terminátora se dočkáme, starého Kylea Reese nikoliv. A máme další kandidátku na roli mladé Sarah Connor. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Další kandidátkou na roli mladé Sarah Connor je seriálová herečka Tatiana Maslany (Orphan Black).

Zhruba před dvěma týdny jsme vás informovali o tom, že podle dosavadních castingových zpráv to vypadá, že připravovaný Terminátor 5 bude celou ságu restartovat (nebo se minimálně odehrávat před událostmi jedničky), a tak asi nijak zvlášť nepřekvapí, že původní role Kylea Reese, Sarah Connor a Johna Connora mají být přeobsazeny. To dále potvrzuje dementi, které vydali mediální zástupci Michaela Biehna (Kyle Reese ve filmu z roku 1984) ke starší bulvární zprávě. Britský deník Metro tehdy tvrdil, že se ve filmu vrátí jak Biehn, tak Linda Hamilton (Sarah Connor ve filmech Terminátor a Terminátor 2), což Biehnovi zástupci popírají. Herec z oficiálních míst o natáčení filmu nikdy neslyšel a nikdy nebyl kontaktován. S Lindou Hamilton bude s velkou pravděpodobností situace stejná.

O její původní roli podle starších zpráv usilují Emilia Clarke (Hra o trůny), Brie Larson (Scott Pilgrim, Jump Street 21) a Margot Robbie (Vlk z Wall Street, Lásky čas). Teď možná mezi kandidáty můžeme přidat i Evan Rachel Wood (Den zrady, Wrestler), která se za Sarah Connor přestrojila letos na Halloween a případné nabídce by se zřejmě nebránila. Jak Rachel vypadá v kostýmu, si můžete prohlédnout dole v galerii.

Na závěr přidáváme ještě drobný detail z IMDb. Databázi může editovat leckdo, takže ji nelze brát jako definitivní zdroj oficiálních informací, avšak aktuálně je tam pátý Terminátor uváděn pod jednoduchým názvem Terminator. Vzhledem k tomu, že se má jednat o restart, by název dával smysl, když vezmeme v potaz, že film z roku 1984 se v USA jmenoval The Terminator. Nicméně připomínáme, že starší zpráva indikuje, že by se film mohl jmenovat Terminator: Genesis.

Zdroje: THR, MTV, The Terminator Fans

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu