Vrána lanaří hvězdu The Walking Dead

Vrána lanaří hvězdu The Walking Dead | Fandíme filmu
A ve filmu se prý mohla objevit Kristen Stewart

Remake Vrány se střídavě chystá i nechystá, teď aktuálně film připravuje F. Javier Gutiérrez (3 dny) s pomocí autora předlohy, Jamese O’Barra. Hlavní roli by měl ztvárnit Luke Evans (Hobit, Rychle a zběsile 6). Nic víc o filmu známo není, dokonce ani tolik, jestli se tentokrát skutečně začne natáčet, nebo se producentům projekt zase rozpadne pod rukama, podobně jako v případě donedávna plánované varianty s Bradleym Cooperem.

Nicméně zdá se, že se přípravy skutečně pohybují kupředu, protože podle čerstvé zprávy je casting v plném proudu. Konkrétně se proslýchá, že do role Shelley, protagonistovy zavražděné milé, chtěla produkce obsadit Kristen Stewart, ale z jednání nakonec sešlo. Daleko spíš se ve filmu uvidíme s Normanem Reedusem, známým především jako Daryl Dixon ze seriálu The Walking Dead. Reedus je údajně žhavým kandidátem na roli Jamese, což je ale postava, kterou se mi nedaří dohledat ani v původním filmu ani v komikse (pokud znáte Vránu jako své boty, určitě mě v diskusi doplňte). Co to může znamenat? Klidně je možné, že má server Schmoes Know, který novinku přinesl, mylné informace. Nebo nás nečeká až takový remake, jak se mohlo zdát. Přimysleli si snad autoři do příběhu nějaké zbrusu nové elementy? Popřípadě mě ještě napadá, že by ve filmu nějakým způsobem mohl být zvěčněn přímo autor James O’Barr. Co ve spojitosti s tajemným „Jamesem“ napadá vás?

Vrána je komiks, kterým se jeho autor Jamese O’Barrem pokusil vyrovnat se smrtí svojí přítelkyně. Jeho hrdina Eric Draven také přišel o svou milovanou, kterou zavraždil spolu s ním pouliční gang. S pomocí vrány, která odvádí duše zemřelých na druhý břeh, vstává Eric z hrobu, aby vykonal pomstu na všech, kteří jsou za smrt jeho milované zodpovědní. Komiks už v roce 1994 zrežíroval Alex Proyas. Z jeho adaptace se stala kultovní atmosferická záležitost, kterou bohužel provází tragický stín – během natáčení zahynul představitel hlavní role, Brandon Lee.

Zdroj: Schmoes Know

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu