Noc v muzeu 3 je na cestě

Noc v muzeu 3 je na cestě | Fandíme filmu
Co už víme o dalším pokračování dobrodružné série pro celou rodinu a kdy jej uvidíme.

Noc v muzeu, komediální fantasy série režiséra Shawna Levyho, sice není bůhvíjaký zázrak, diváků však do kin na oba díly přišlo dost, a tak na sebe třetí díl pochopitelně nenechal moc dlouho čekat. Hlavním hrdinou muzejní série je Larry v podání Bena Stillera. Larry je tak trochu flákač, který si nedokáže najít stálou práci, a pokud už si nějakou najde, není schopen si ji udržet. Shodou okolností se stane hlídačem v Americkém přírodovědném muzeu. Postupně však zjišťuje, že tahle práce nebude tak jednoduchá, jak by se mohlo zdát. V noci totiž exponáty ožívají, a Larry má co dělat, aby udržel v muzeu pořádek. 

Filmy natočené podle knižní předlohy chorvatského autora Milana Trence byly sice hodnoceny přinejlepším průměrně, dokázaly však vydělat celkem slušné peníze a ani obsazení rozhodně nebylo špatné - kromě Bena Stillera se zatím v sérii objevili například Amy Adams, Robin Williams, Carla Gugino, nebo Owen Wilson. Zanedlouho tedy v kinech uvidíme třetí díl. 

Jeho premiéra byla stanovena na 25.12. 2014, a na klíčových postech budou opět ti samí lidé. Režírovat bude znovu Shawn Levy, scénář opět napíší Robert Ben Garant a Thomas Lennon. Roli hlídače si do třetice střihne Ben Stiller, vrátí se i většina původního obsazení. Natáčení by mělo začít zkraje příštího roku, datum české premiéry je zatím stanoveno stejně, jako v zahraničí. Co myslíte? Podaří se Shawnu Levymu napotřetí z nápadu s muzeem vytřískat slušný film, nebo bude pouze vařit z vody?

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu