Go Like Hell: Tom Cruise bude slavný konstruktér aut

Go Like Hell: Tom Cruise bude slavný konstruktér aut | Fandíme filmu
Tom Cruise se po třiadvacet let starých Bouřlivých dnech znovu podívá do závodnického prostředí. Tentokrát  možná v režii Josepha Kosinskiho.

Tom Cruise a Joseph Kosinski zřejmě hodlají upevnit přátelský vztah, který mezi nimi vznikl během natáčení Nevědomí a v připravovaném projektu Go Like Hell, by mohli své síly spojit podruhé. Film se bude inspirovat knižní adaptací jménem Go Like Hell: Ford, Ferrari, and Their Battle for Speed and Glory at Le Mans od autora A.J. Baimeho.

Obsah románu pojednává o událostech tvrdého souboje americké automobilky Ford proti evropské stáji Ferrari, který se odehrává v šedesátých letech. Na závodnických okruzích a i mimo ně, dominují sportovní auta z dílny Enza Ferrariho, avšak své místo na výsluní rychlých sportovních vozů by si přál získat i Ford, který by rovněž chtěl pokořit úhlavního italského konkurenta.

O projektu se vedly řeči už v minulosti. Tehdy se měl ve filmu prohánět Brad Pitt a k režii neměl daleko Michael Mann (Miami Vice, Collateral). Projekt vznikne pod hlavičkou 20th Century Fox a pokud jednání studia mezi Cruisem a Kosinskim dopadnou dobře, Cruise by se měl zhostit role konstruktéra a závodníka Carrolla Shelbyho. Společně s Henry Fordem II a mladým vizionářem Anthonym „Lee“ Iacoccem dali hlavy dohromady a postavili divokou a legendární bestii na čtyřech kolech, kterou byl Ford GT40, který to měl Ferrari natřít na nejprestižnějším okruhu 24 hodin Le Mans a otevřít si tak cestu na evropský trh.

Letošní Rivalové dokázali, že se správným režisérem a hereckým obsazením se dá na závodním okruhu docílit kvalitního a dechberoucího zážitku. Podaří se úspěch zopakovat i Cruiseovi a Kosinskimu, který má v diáři už tak slušnou řádku naplánovaných projektů? Režisér má sice audiovizuální tvorbu v malíčku, ale to k natočení po všech stránkách dotaženého filmu bohužel nestačí.

Zdroje: Variety, Showblitz

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu