Hercules: The Legend Begins - První sneak peek

Hercules: The Legend Begins - První sneak peek | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Kellan Lutz ve svém kostýmu z Expendables 3 posílá první video. Od Rocka jsme pro změnu dostali nejnovější fotky z natáčení konkurenčního Herkula.

Zatímco se díky Rockovu poctivému tweetování všichni těšíme na „jeho“ zpracování klasické legendy, Hercules: The Thracian Wars, v tichosti se paralelně připravuje druhý film o nejslavnějším polobohovi. Dříve byl známý jako Hercules 3D, nakonec ale půjde do kin jako Hercules: The Legend Begins. A produkce Legendy je zjevně mnohem dál, protože pro vás zničehonic máme první teaser. Jedná se o několik rychlých vteřin, které mají pouze nalákat na skutečný teaser trailer, který představitel hlavní role, Kellan Lutz, přivezl na aktuálně probíhající Comic-Con v New Yorku. Doufejme, že se upoutávka co nejdříve dostane i na internet.

Pokud o prvních sekundách můžeme něco s jistotou prohlásit, tak snad jedině to, že proklamovaná snaha napodobit Gladiátora, je určitě vidět. Uvidíme, jestli tak bude působit i delší trailer a jestli půjčování od Ridleyho Scotta bude filmařům spíše ke škodě nebo k užitku. The Legend Begins natočil veterán Renny Harlin, jediným známějším hercem vedle Lutze je Scott Adkins. Jak už název a výběr hlavní hvězdy napovídá, oproti konkurenčnímu projektu se dočkáme podstatně mladšího Herkula. Příběh by měl pojednávat o jeho milostném vzplanutí ke krétské princezně, která však už je zaslíbena jeho staršímu bratrovi. Film by podle IMDb mohl vstoupit do kin už v březnu 2014 a dole v galerii na vás čeká ještě plakát.

Nicméně aby byl herkulovský nášup kompletní, přidali jsme do galerie i nejnovější fotky z natáčení Herkula s Dwaynem Johnsonem. The Rock se tentokrát podělil o fotky svého spřežení, hereckých kolegů (Joseph Fiennes, John Hurt) a komparzistů. Malý chlapeček je Isaac Andrews, který Rockovi v roztomilém dopise děkuje za pomoc při natáčení.

Hercules: The Legend Begins - První Sneak Peek

 

 

Zdroje: Rockův Twitter, IMP Awards

Galerie: 5

Hercules: The Legend Begins - První sneak peek | Fandíme filmu Hercules: The Legend Begins - První sneak peek | Fandíme filmu Hercules: The Legend Begins - První sneak peek | Fandíme filmu Hercules: The Legend Begins - První sneak peek | Fandíme filmu Hercules: The Legend Begins - První sneak peek | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu