Lovec Kraven: Spider-Manův padouch dorazí se zpožděním

Lovec Kraven: Spider-Manův padouch dorazí se zpožděním | Fandíme filmu
Sony Pictures
Premiéra nové komiksovky se Spider-Manovým tradičním oponentem se opět odkládá.

V lednu tu byla krátká zmínka o tom, kolik údajně komiksovka Lovec Kraven (Kraven the Hunter) stála. Ale vzpomenete si, kdy jsme o snímku psali naposledy před tím? Bylo to loni v létě, když bylo oficiálně oznámeno, že se film odkládá. A teď je to tu zase.

Prapůvodně měl být Kraven uvedený už loni v lednu, pak se odsouval na loňský říjen a ještě na letošní srpen. Jenže už ani to neplatí. Nejnověji je datum premiéry ohlášeno na 13. prosince 2024. Pokud bude české datum premiéry korelovat s tím, kde bude film uveden v zámoří, pak se tady dočkáme 12. prosince.

Proč k posunu došlo? V prosinci měl být nejprve uvedený nový celovečerní Karate Kid. Film však má být promítaný až po závěrečné řadě seriálu Cobra Kai, kde také vystupují postavy ze série Karate Kid. Kvůli loňské stávce hollywoodských scenáristů však bylo natáčení 6. řady Cobra Kai odloženo a to teď posouvá také uvedení nového Karate Kid. Uvolněný prosincový termín dostal právě Kraven, Karate Kid se namísto toho odkládá na 30. května 2025.

Nový Karate Kid teď začátkem dubna spustil natáčení v kanadském Montrealu a k již oznámenému obsazení se dodatečně připojili ještě Aramis Knight a Wyatt Oleff, zatím v nespecifických rolích.

Foto: Lovec Kraven

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu