První znamení: Přichází satan! - Fenomén prokletých dětí v novém traileru

První znamení: Přichází satan! - Fenomén prokletých dětí v novém traileru | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Nový horor už klepe na dveře našich kin. Štáb vysvětluje inspiraci staršími filmy.

Hororoví příznivci mají v posledních týdnech na co chodit. Nedávno tu byla Neposkvrněná a jen pár týdnů poté přichází další děsivé těhotenství z kláštera. Novinka První znamení: Přichází satan! (The First Omen) se v našich kinech začne v kinech promítat už 4. května. První znamení je součástí série The Omen a v nejnovější upoutávce tvůrci vysvětlují, jak je prequel se zbytkem série provázaný. Je to hlavně skrze figuru dítěte s nadpřirozenými silami. Tentokrát je jí mladá Carlita, dívka z italského sirotčince, která kreslí své temné předtuchy. Ty zřejmě vykreslují to, co diváci mohou znát z dosavadních The Omen filmů.

Protagonistkou příběhu je mladá Američanka (Nell Tiger Free), která je vyslána do Říma, aby zasvětila svůj život službě církvi. Narazí však na temnotu, jež ji donutí pochybovat o vlastní víře. Odhalí děsivé spiknutí, jehož cílem je zplodit ztělesnění pekel. Dále hrají Tawfeek Barhom, Sonia Braga, Nicole Sorace, Bill Nighy a Ralph Ineson. Snímek napsala a zrežírovala Arkasha Stevenson. Datum české premiéry je v kinech stanoveno na 4. dubna.

Foto: 20th Century Studios

Galerie: 4

První znamení: Přichází satan! - Fenomén prokletých dětí v novém traileru | Fandíme filmu První znamení: Přichází satan! - Fenomén prokletých dětí v novém traileru | Fandíme filmu První znamení: Přichází satan! - Fenomén prokletých dětí v novém traileru | Fandíme filmu První znamení: Přichází satan! - Fenomén prokletých dětí v novém traileru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu