The Bluff: Karl Urban a Priyanka Chopra Jonas mezi piráty

The Bluff: Karl Urban a Priyanka Chopra Jonas mezi piráty | Fandíme filmu
Amazon Prime
Bratři Russoovi produkují pirátské dobrodružství, které míří do našich obýváků.

Bratři Russoovi krom režírování filmů (Avengers 3-4, Cherry The Gray Man) také vedou svou produkční společnost AGBO. Ta připravila oscarovku Všechno, všude, najednou, akční Vyproštění nebo špionážní seriál Citadel. Ten byl natočený pro streamovací platformu Amazon Prime Video, kam míří také dobrodružná novinka The Bluff.

Snímek je zasazený do 19. století, na blíže nespecifikovaný karibský ostrov. Na něm žije bývalá pirátka, která se za každou cenu snaží svou minulost utajit. Pak ale ostrov přepadnou násilní bukanýři a v tu ránu napravenou hříšnici dostihnou všechny její dosavadní poklesky. Své černé svědomí nicméně musí odsunout na vedlejší kolej a udělat všechno proto, aby ochránila svou rodinu.

Ústřední protagonistku ztvární Priyanka Chopra Jonas, indická superhvězda západnímu publiku známá z Pobřežní hlídky, Matrixu Resurrections nebo seriálů Quantico a Citadel. Chopra Jonas je jednou z producentek filmu. Castingové oddělení si vyhlédlo také Karla Urbana. Nevíme, do jaké role, asi není těžké si představit, že vystoupí jako nějaký proradný pirát, který bude stát proti hlavní hrdince. Aktuálně Urban válí v seriálu Banda, vystupoval také ve filmových Star Trecích, Dreddovi nebo Thorovi: Ragnaroku.

The Bluff režíruje Frank E. Flowers (Ztracený ráj, krátké filmy, videoklipy, scénář pro Boba Marleyho: One Love), jenž je zároveň spoluautorem scénáře spolu s Joem Ballarinim (Bestiář mladé chůvy, Dance of the Dead). Krom Russoů a Chopra Jonas produkuje také Angela Russo-Otstot. Mezi výkonnými producenty figurují Flowers s Ballarinim nebo známá herečka Zoe Saldaña, která původně měla ztvárnit hlavní roli.

Ještě teď na jaře se bude natáčet v Austrálii, snímku bychom se tak mohli dočkat už v příštím roce.

Titulní foto je ilustrační, Karl Urban v Bandě

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu