The Absence of Eden: Zoe Saldaña prchá před kartelem a zachraňuje mladou dívku

The Absence of Eden: Zoe Saldaña prchá před kartelem a zachraňuje mladou dívku | Fandíme filmu
Roadside Attractions
Zobrazit další 3 obrázky
V kriminálním dramatu Saldaña čelí kartelu, převaděčům, policii a nelítostné přírodě na americké hranici. Pusťte si trailer.

Zoe Saldaña je divákům velmi dobře známá z trikových velkofilmů. Série Star Trek, Strážci Galaxie nebo Avatar ji nabídly popcornovému publiku. Saldaña ale poslední dobou zkouší kombinovat napětí se silnými charakterními výkony a společenským komentářem. Dařilo se to v seriálu Special Ops: Lioness a zážitek obdobného střihu může přinést filmová novinka The Absence of Eden.

Zveřejněný trailer názorně předvádí, že se Zoe naplno ponořila do role Esmee, která trpí jako žena, jako migranta a jako člověk z nižší sociální vrstvy. Z ukázky je jasné, že Saldaña hned v několika scénách dostala možnost se totálně rozpustit ve vypjatých emocích. Ze snímku čiší brutalita a bezvýchodnost situací, kterým postavy čelí a vedle toho souběžně sledujeme počínání amerických ozbrojených sil, které se potýkají s nekompromisními ozbrojenými protivníky.

Děj se odehrává na hranici mezi Spojenými státy a Mexikem - v pekelné krajině obývané kojoty, ozbrojenými policisty, zoufalými migranty a uprchlíky. Když se striptýzová tanečnice Esmee (Saldana) v Mexiku brání sexuálnímu napadení, skončí to smrtí jejího násilnického klienta. Protože to byl člen kartelu, prchá Esmee z bezpečí domova a hledá útočiště ve Spojených státech. Ve skupině migrantů bez dokladů, vedené nelítostným Kojotem, se po cestě spřátelí s mladou matkou a její dcerou. Před překročením hranice je matka od skupiny oddělena a Esmee jí slíbí, že dceru ochrání a pomůže jim v Americe ke znovushledání. To odstartuje spletitý příběh o lidech, kteří se snaží přežít na americké hranici s Mexikem.

Dále hrají Garrett Hedlund, Adria Arjona, Tom Waits a Chris Coy. Jako svou celovečerní prvotinu film natočil Marco Perego (Marco Perego-Saldaña), Zoin manžel. Scénář s Marcem napsal Rick Rapoza. Oba manželé produkují, společně s Martinem Scorsesem. Snímek bude 12. dubna uveden do amerických kin, pak jej čeká další distribuce.

Podklady a foto: Roadside Attractions

Galerie: 4

The Absence of Eden: Zoe Saldaña prchá před kartelem a zachraňuje mladou dívku | Fandíme filmu The Absence of Eden: Zoe Saldaña prchá před kartelem a zachraňuje mladou dívku | Fandíme filmu The Absence of Eden: Zoe Saldaña prchá před kartelem a zachraňuje mladou dívku | Fandíme filmu The Absence of Eden: Zoe Saldaña prchá před kartelem a zachraňuje mladou dívku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu