Good Luck, Have Fun, Don’t Die – Akční komedie po vzoru Terminátora se blíží

Good Luck, Have Fun, Don’t Die – Akční komedie po vzoru Terminátora se blíží | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Tvůrce Pirátů z Karibiku vysílá z budoucnosti muže, co má spasit lidstvo před nebezpečnými stroji.

Režisér Gore Verbinski je příliš zajímavý tvůrce, než abychom od něj dostávali tak málo filmů. Úvod jeho kariéry nebyl kdovíjak zářný, ale pak to přišlo – Kruh, trilogie Piráti z Karibiku, Rango. Gore určitě není bezchybný, ale i jeho slabší filmy jsou jasně rozpoznatelné, najdete v nich spoustu nápadů, labužnických vizuálů či skvělé akce. Piráti z Karibiku dvojka a trojka jsou slabší (kvůli tomu, že chtěl Disney točit bez hotového scénáře), ale pořád mají výraznější tvář, než kterékoliv pokračování co přišlo potom. Osamělý lovec je jeden velký bizár, kde si Johnny Depp hraje na Indiána, ale závěrečná vlaková honička má obrovskou šťávu. A Lék na život je příliš dlouhý a zbytečně překombinovaný, ale i tak nabízí tolik znepokojivých výjevů z pofidérního sanatoria, jaké by většina konkurenčních mysteriózních thrillerů mohla závidět.

Je tak škoda, že od Léku na život uplynulo už neskutečných osm let. Teprve teď se nás Gore chystá obšťastnit svým dalším pokusem. Novinka je pojmenovaná Good Luck, Have Fun, Don’t Die (Hodně štěstí, bavte se a neumřete) a už název napovídá, že tohle akční dobrodružství bude velká zábava.

Hrdinou filmu je „muž z budoucnosti“, který vpadne do jedné obyčejné kantýny v Los Angeles, aby tam naverboval skupinu rozmrzelých hostů pro svoji nebezpečnou misi. Během jediné noci musejí pokořit šest bloků a zachránit svět před smrtící hrozbou umělé inteligence, která se vymkla kontrole.

Na první pohled film zní jako variace na Terminátora, potenciálně komediálnějšího charakteru. Uvozovky kolem „muže z budoucnosti“ zvedají otázku, zda opravdu bude hlavní hrdina cestovat v čase, anebo třeba jen půjde o člověka s duševní poruchou. Tak nebo tak by to mohla být slušná zábava, protože obsazení je nabité.

„Muže z budoucnosti“ hraje Sam Rockwell (Galaxy Quest, Moon, Iron Man 2, Sedm psychopatů, Tři billboardy kousek za Ebbingem, Králíček Jojo…), jehož prozatím doplňují Haley Lu Richardson (Hořkých 17, Holky sobě, Bílý lotos, Netěhotná), Michael Peña (Ant-Man, Marťan, Narcos: Mexiko), Zazie Beetz (Joker, Deadpool 2, Atalanta) a Juno Temple (Ted Lasso, Fargo, Zloba). Scénář napsal Matthew Robinson (Láska a příšery). Natáčet se bude letos v Kapském městě.

Titulní foto je ilustrační: Terminátor 3

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu