Jurský svět 4 si vyhlédl do hlavní role Scarlett Johansson

Jurský svět 4 si vyhlédl do hlavní role Scarlett Johansson | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Možná se vrátíme na staré známé ostrovy ze starších filmů.

Z ničeho nic na nás letos vyskočil Jurský svět 4. V minulosti se sice říkalo, že by studio Universal rádo uvedlo příští film v roce 2025, ale šlo o nenápadné vyjádření, po němž záhy bylo ticho po pěšině. A pak najednou začátkem letošního roku přišly informace o tom, že další jurský film bude uveden příští rok v létě, má scenáristu a režiséra a letos v létě se začne natáčet.

Přesný termín první klapky neznáme, nicméně léto je tady zhruba za čtvrt roku, takže je na místě dát dohromady obsazení. A začínáme ve velkém stylu. Insider Jeff Sneider tvrdí, že si produkce do hlavní role vyhlédla Scarlett Johansson, známou představitelku Black Widow a držitelku dvou oscarových nominací za snímky Králíček Jojo a Manželská historie.

Dle dostupných informací jsou jednání v samém počátku, nicméně herečka už se měla sejít s režisérem Garethem Edwardsem a producentem Frankem Marshallem. Nemůžeme tedy zatím s jistotou říct, že se nakonec opravdu do čela snímku postaví, nicméně v tuto chvíli jsou vyjednávání na dobré cestě, nějakou hvězdu je třeba obstarat v nejbližších měsících a Johansson má dle dostupných informací léto volné, takže minimálně v tomhle směru by jí nic v účasti překážet nemělo.

Natáčet se v létě bude Sky Studios na západ od Londýna. U The Batmana 2 jsme se zrovna dozvěděli, že se premiéra nejspíš odsouvá kvůli tomu, že celosvětově nejsou žádné volné obří ateliéry. Jurský svět byl v tomhle směru pojištěný: Společnost Universal v loňském roce otevřela vlastní Sky Studios a od té doby svého britského zázemí plně využívá. Vedle toho už se objevily drby, že se filmaři znovu podívají na Havaj. Tam série běžně natáčí scény z fiktivních ostrovů Isla Nublar a Isla Sorna, kde se odehrává alespoň část děje většiny dosavadních filmů. Pokud se informace o natáčení na Havaji potvrdí, tak se nejspíš na známé filmové ostrovy opět vrátíme, potom, co v Jurském světě: Nadvládě nefigurovaly.

Jurský svět 4 (Jurassic World 4) režíruje Gareth Edwards, scénář píše David Koepp. Produkuje Frank Marshall. České datum premiéry v kinech je stanoveno na 3. července 2025.

Foto je ilustrační, z předchozího filmu

Zdroje: Jeff Sneider, Reel News Hawaii, Deadline

Galerie: 6

Jurský svět 4 si vyhlédl do hlavní role Scarlett Johansson | Fandíme filmu Jurský svět 4 si vyhlédl do hlavní role Scarlett Johansson | Fandíme filmu Jurský svět 4 si vyhlédl do hlavní role Scarlett Johansson | Fandíme filmu Jurský svět 4 si vyhlédl do hlavní role Scarlett Johansson | Fandíme filmu Jurský svět 4 si vyhlédl do hlavní role Scarlett Johansson | Fandíme filmu Jurský svět 4 si vyhlédl do hlavní role Scarlett Johansson | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu