Venom 3 oznámil oficiální název a posunul premiéru

Venom 3 oznámil oficiální název a posunul premiéru | Fandíme filmu
Sony
Zobrazit další 1 obrázek
Zákulisní fotka s Tomem Hardym ukazuje, kde příští dobrodružství začne.

První Venom žádný přídomek neměl, ten druhý nesl podtitul Carnage přichází (Let There Be Carnage). Teď odhalil podtitul také třetí film. Snímek bude uvedený jako Venom: The Last Dance, tedy jako Venom: Poslední tanec. Takovou malou zajímavostí je, že producent a představitel hlavní role Tom Hardy název propálil vlastně už loni v listopadu, kdy se štáb po stávkové pauze vracel zpátky k natáčení. Tehdy se mohlo zdát, že Hardy mluví zkrátka o tom, že jej čeká poslední porce natáčecích dní, anebo o tom, že je snímek závěrem trilogie (což by měl být). Ale ne, je to rovnou podtitul filmu.

Spolu s titulem byl oznámený také drobný posun premiéry. Namísto uvedení v prvním listopadovém týdnu půjde film do kin už 25. října. To je americký termín, u nás tedy můžeme očekávat premiéru o den dříve, protože v Česku a na Slovensku neuvádíme novinky v pátek, ale ve čtvrtek. V Česku zatím přesun nebyl oficiálně potvrzený, ale v posledních letech u nás velkofilmy dostáváme ve stejnou chvíli, jako USA, takže tomu i v tomhle případě jistě nebude jinak.

Film je buď už dotočený, nebo každou chvíli dotočený bude. Juno Temple, jež ve snímku ztvárnila jednu z vedlejších rolí, v únoru pro magazín Variety prozradila, že je „téměř hotovo“. Před týdnem z placu Hardy sdílel fotografii (najdete dole v galerii), jež nám něco málo o snímku prozradila. Tom má na sobě stejný kostým, jako v titulkové scéně Spider-Mana: Bez domova. Na začátku trojky tak zřejmě budeme stále ve stejném přímořském mexickém letovisku, kde jsme Eddieho Brocka nechali v závěru Venoma dvojky…

Venoma 3 režíruje Kelly Marcel, která napsala scénář spolu s Tomem Hardym. Ten se vrací v hlavní roli. Do dalších rolí byli vybráni Juno Temple a Chiwetel Ejiofor. Očekává se premiéra 25. října 2024.

Titulní foto je ilustrační, předchozí Venom

Zdroje: Sony, Tom Hardy, Variety

Galerie: 2

Venom 3 oznámil oficiální název a posunul premiéru | Fandíme filmu Venom 3 oznámil oficiální název a posunul premiéru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu