Mrazivá past 2: Liam Neeson zase řádí na ledu, jsou tu první fotky

Mrazivá past 2: Liam Neeson zase řádí na ledu, jsou tu první fotky | Fandíme filmu
Fan Bingbing
Zobrazit dalších 5 obrázků
Nejdrsnější řidič kamionů Mike McCann rozpráší žoldáky vysoko v Himálajích.

Zhruba před rokem jsme vás informovali o tom, že se chystá pokračování akčního thrilleru Mrazivá past, kde Liam Neeson dramaticky přejížděl přes zamrzlé vodní plochy na severu Ameriky. Ve dvojce se Neesonův hrdina vydává do Himalájí. Momentálně už se pokračování natáčí a jsou k dispozici nové podrobnosti a fotografie.

K Neesonovi se připojili další herci. Z těch je největší hvězdou Fan Bingbing (Město zločinu, Kód 355, X-Men: Budoucí minulost). Ve snímku pojmenovaném Ice Road 2: Road to the Sky (zhruba: Mrazivá past: Cesta do nebe) představuje Dhani, zkušenou průvodkyni, která už několikrát vystoupala na Mt. Everest. Zná velice dobře místní lidi a má bojové schopnosti, což se při Mikově boji za spravedlnost a přežití bude hodit.

V dalších rolích vystupují Bernard Curry (Wentworth, Savage River), Amelia Bishop (The Orchard), Saksham Sharma (Knot) a Grace O'Sullivan (Erinsborough High, Neighbours). Pokračování stejně jako jedničku napsal a režíruje Jonathan Hensleigh. Momentálně se natáčí v ateliérech v australském Melbourne, kde se iluze hor podaří docílit s použitím projekčních obrazovek, jakou při natáčení používá třeba Mandalorian anebo loňský vysokohorský snímek Sněžné bratrstvo. Některé exteriérové scény se točí také v horské vsi Walhalla, zhruba sto kilometrů za Melbourne.

Dole v galerii si můžete prohlédnout, jak natáčení před obrazovkami vypadá, stejně jako v přiloženém videu. Točí se od ledna a lze předpokládat že natáčení nebude trvat dlouho. Teoreticky by film mohl putovat k divákům už letos. Distribuční práva pro většinu světa zakoupila společnost Amazon Prime Video.

Anotace: Mike McCann (Liam Neeson) slíbil svému zesnulému bratrovi, že jeho popel rozpráší u Mt. Everestu. Na místo míří jako pasažér dálkového autobusu, po nechvalně proslulé „cestě do nebe“, která se klikatí nebezpečným terénem ve výšce tří a půl tisíc metrů nad mořem. Právě tady Mike spolu se svou horskou průvodkyní (Fan Bingbing) narazí na skupinu nepálských žoldáků. Čeká je lítý boj, při němž nebudou zachraňovat jen sebe samé, ale také autobus plný nevinných pasažérů a domov místních vesničanů.

Foto a Zdroje: VicScreen I, II, III, Fan Bingbing, Variety, Deadline

Galerie: 6

Mrazivá past 2: Liam Neeson zase řádí na ledu, jsou tu první fotky | Fandíme filmu Mrazivá past 2: Liam Neeson zase řádí na ledu, jsou tu první fotky | Fandíme filmu Mrazivá past 2: Liam Neeson zase řádí na ledu, jsou tu první fotky | Fandíme filmu Mrazivá past 2: Liam Neeson zase řádí na ledu, jsou tu první fotky | Fandíme filmu Mrazivá past 2: Liam Neeson zase řádí na ledu, jsou tu první fotky | Fandíme filmu Mrazivá past 2: Liam Neeson zase řádí na ledu, jsou tu první fotky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu