Osiris: Linda Hamilton z Terminátora bojuje proti mimozemšťanům

Osiris: Linda Hamilton z Terminátora bojuje proti mimozemšťanům | Fandíme filmu
XYZ Films
Zobrazit další 1 obrázek
První pohled na novou sci-fi, kde si to vetřelci rozdají s komandem pozemských vojáků.

Linda Hamilton je bez debat filmovou ikonou. Její střetnutí s Terminátorem jsou nezapomenutelná. V posledních letech nicméně příliš vidět nebyla. Vystupuje v seriálu Resident Alien, ale ve filmu jsme ji naposledy viděli před pěti lety v Terminátorovi: Temném osudu.

Lindini příznivce teď čeká náprava. Herečka vystupuje v akční sci-fi Osiris. V té je komando speciálních jednotek uprostřed akce uneseno tajemnou kosmickou lodí. Když se vojáci probudí na palubě, rychle pochopí, že jsou naháněni nelítostnými mimozemšťany.

Na první poslech to zní jako určitá kombinace Predátora a Vetřelce, když jsme v chodbách vesmírné lodi, kde mimozemšťané berou lov lidí jako sportovní disciplínu. Ale to je jen spekulace, jak bude snímek skutečně působit, nám víc odhalí až první trailer. Ten by mohl dorazit brzy, protože natáčení v americkém New Orleans skončilo už loni a počítá se s tím, že ještě teď na jaře bude dokončená i postprodukce. Zatím můžete dole v galerii vidět první fotku, na níž je zachycený industriální interiér kosmické lodi.

Krom Hamilton ve snímku vystupují Max Martini (Pacific Rim, 13 hodin), Brianna Hildebrand (Deadpool, Lucifer) a LaMonica Garrett (1883, Special Ops: Lioness). Režíruje William Kaufman (The Channel), scénář napsali Kaufman a Paul Reichelt.

Foto: XYZ Films

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Osiris: Linda Hamilton z Terminátora bojuje proti mimozemšťanům | Fandíme filmu Osiris: Linda Hamilton z Terminátora bojuje proti mimozemšťanům | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu