I Saw the TV Glow: V psychedelickém hororu děsivý seriál prosakuje do reality

I Saw the TV Glow: V psychedelickém hororu děsivý seriál prosakuje do reality | Fandíme filmu
A24
Zobrazit další 3 obrázky
Pusťte si trailer skvěle hodnocené novinky, v níž realita s fikcí začínají splývat a hrdinové zpochybňují svou identitu.

Jedním ze snímků, které na sebe dobře upozornily na letošním festivalu v Sundance je netradiční horor I Saw the TV Glow od režisérky Jane Schoenbrun jež před třemi lety uvedla svou celovečerní prvotinu We're All Going to the World's Fair. Krom dobrých recenzí důvěru v I Saw the TV Glow vzbuzuje také fakt, že o distribuci se stará společnost A24, jež je zajímavými horory známá. V minulosti nám nabídla kousky jako jsou Čarodějnice, Děsivé dědictví, Slunovrat, Saint Maud, X nebo Mluv se mnou.

I Saw the TV Glow vypráví o dvou teenagerech z předměstí kteří se prostě snaží nějak prokousat životem. Maddy je fanynkou seriálu „The Pink Opaque“ a představí jej spolužákovi Owenovi. Díky tajuplné show vysílané pozdě v noci se dvojice sblíží. Když jsou o něco starší, je seriál podivným způsobem zrušený. To by v běžném případě bylo zkrátka jen nepříjemné. Owenovi a Maddy se však začnou dít zvláštní věci. Oba prožívají to samé, co viděli v The Pink Opaque. Začnou zkoumat, co se to vlastně děje a v tu chvíli se jim vlastní realita začne rozplývat před očima.

V hlavních rolích vystupují Justice Smith, Brigette Lundy-Paine, Ian Foreman, Helena Howard, Danielle Deadwyler a překvapivě také Fred Durst, frontman kapely Limp Bizkit. Premiéra v amerických kinech je naplánována na 3. května, pak můžeme doufat v další distribuci. Pochvalné recenze ze Sundance hovoří o hypnotickém audiovizuálním zpracování, silné atmosféře a hmatatelně zachyceným traumatům, jež na postavy čekají. V dalších plánech snímek komentuje vztah jedné generace s multimédii, popřípadě zachycuje životní zkušenost transgender lidí.

Dole pod trailerem najdete uveřejněné fotografie.

Podklady a foto: A24

Galerie: 4

I Saw the TV Glow: V psychedelickém hororu děsivý seriál prosakuje do reality | Fandíme filmu I Saw the TV Glow: V psychedelickém hororu děsivý seriál prosakuje do reality | Fandíme filmu I Saw the TV Glow: V psychedelickém hororu děsivý seriál prosakuje do reality | Fandíme filmu I Saw the TV Glow: V psychedelickém hororu děsivý seriál prosakuje do reality | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu