Roofman: Channing Tatum vykrade 60 McDonaldů a prchne z vězení

Roofman: Channing Tatum vykrade 60 McDonaldů a prchne z vězení | Fandíme filmu
Columbia Pictures
Když se někdo schovává před zákonem v hračkářství a vyslouží si zlodějskou přezdívku, prostě musí skončit v kinech.

Některé skutečné příběhy nahánějí hrůzu, jiné jsou k pousmání. Tohle je ten druhý případ. Jeffrey Manchester vyváděl takové kousky, že má člověk skoro chuť mu fandit. Navíc si ho ve filmovém zpracování zahraje Channing Tatum, takže jistá míra sympatičnosti bude zaručena.

Manchester býval členem záloh americké armády, do veřejného povědomí se nicméně dostal kvůli svým zlodějským aktivitám. Dokonce si vysloužil přezdívku Roofman, případně Rooftop Robber (Střechař, Střešní lupič). Jeffrey údajně vždy vystupoval během loupeží slušně a snažil se vyvarovat násilí. Během své zlodějské dráhy se postupně skrz střechu vloupal do více než šedesáti McDonaldů. Tam si počkal, až ráno přijde personál, donutil jej otevřít kasy, nahnal zaměstnance do mrazáku, vybral peníze a zdrhnul.

Nakonec se jej podařilo dopadnou a v roce 2000 byl odsouzený k trestu odnětí svobody. Povedlo se mu ale uprchnout a několik měsíců se ukrývat před zákonem. Schovával se v Severní Karolíně v prodejnách hraček a elektroniky, kde se živil dětskou výživou a jezdil na dětských kolech, aby se udržel ve formě. Ironií osudu byl dopadený kvůli tomu, že v obchodě s elektronikou našli jeho otisky na DVDčku s Chyť mě, když to dokážeš. Což je jiný film o muži, který uniká před zákonem.

Snímek pojmenovaný jednoduše Roofman s Tatumem natočí režisér Derek Cianfrance, muž podepsaný pod dramata Za borovicovým hájem, Světlo mezi oceány nebo pod seriál Bludné kruhy. Scénář Derek napsal spolu s Kirtem Gunnem (Lovely by Surprise).

Titulní foto je ilustrační, Channing Tatum ve filmu Útok na Bílý dům

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu