Arcadian: Po apokalypse Nicolas Cage čelí nočním stvůrám

Arcadian: Po apokalypse Nicolas Cage čelí nočním stvůrám | Fandíme filmu
Highland Film Group
Nicolas zachraňuje své dva syny před děsivými monstry v postapokalyptickém světě.

V Hollywoodu se potlouká spousta lidí, kteří mají autorské ambice, ale když jim režijní filmová kariéra okamžitě nekvete, uplatní se v oboru jinak. Benjramin Brewer dělal triky pro Všechno, všude, napořád, natočil videoklipy pro Skrillexe či Davida Guettu, napsal scénář pro loňský thriller Ještěr, případně natočil několik krátkých filmů. Stále to ale zkouší i jako režisér celovečeráků. Už má za sebou thrillery Beneath Contempt (2011) a The Trust (2016). Na druhém jmenovaném filmu spolupracoval s Nicolasem Cagem s nímž se po letech znovu sešel a připravili postapokalyptický thriller Arcadian.

Děj je zasazený do blízké budoucnosti, kde byl běžný život prakticky vymazaný z povrchu Zemského. Paul (Cage) a jeho dva synové Thomas a Joseph žijí rozervanými životy. Ve dne mají klid, ale v noci na ně čeká teror. Jakmile zapadne slunce, probudí se zuřivé, tajuplné stvůry, který jako čiré ztělesnění zla útočí násilně na vše živé a stráví každou duši, co jim přijde do cesty. Jednoho dne Thomas navštíví na nedaleké farmě Charlotte, do které je zakoukaný a nevrátí se před setměním domů. Paul se rozhodne opustit bezpečí vlastní opevněné farmy a vydává se syna najít dřív, než jej najdou stvůry. Jen co chlapce vypátrá, je Paul vážně zraněný a začíná hororová bitva o holé přežití. Jak Thomas, tak Joseph musejí vzpomenout na vše, co je kdy otec naučil, pokud všichni tři mají mít sebemenší šanci přežít do rána.

Scénář napsal Michael Nilon (Sněžná past), Thomase a Josepha hrají Maxwell Jenkins (Ztraceni ve vesmíru) a Jaeden Martell (To). Kromě nich ve filmu vystupuje ještě Sadie Soverall. Už 11. března bude mít film premiéru na festivalu SXSW, s odstupem bude následovat uvedení na VOD. Podle produkce nás čeká napínavý thriller s příšerami.

Podklady a foto: Highland Film Group

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu