Opičí muž: Akční řežba v nové ukázce vypadá zatraceně hutně

Opičí muž: Akční řežba v nové ukázce vypadá zatraceně hutně | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Nekompromisní thriller o pomstě dostal oficiálně termín v českých kinech. Tak si připravte sádru, protože kosti budou praskat.

Když jsme vám v lednu představili akční thriller Monkey Man, ještě neměl oznámenou českou distribuci. Teď už je dané, že pod názvem Opičí muž bude od 4. dubna k vidění i v našich kinosálech. A to je moc dobrá zpráva, protože v upoutávkách vypadá tahle akční jednohubka dost dobře.

V rámci Super Bowlu byl vypuštěný krátký nový spot, který možná není dlouhý, ale i na krátké ploše dokáže sálat atmosféru. Snímku sluší červeno-černé vizuální ladění. Z ústředního protagonisty je strašně cítit, jak je naštvaný a snadno lze věřit, že bude ochotný překonat spoustu vlastní bolesti, pokud mu to dá příležitost pomstít všechny spáchané křivdy, které musel dosud snášet. Když už dojde na střet s oponenty, jsou sekvence natočené v takovém tom syrovém, bezprostředním, skoro až dokumentárním stylu, jaký známe třeba z Jasona Bournea nebo některých pasáží Johna Wicka (pokud se zrovna Keanu neodváže k akčnímu baletu). A kdyby vám půlminutka nestačila, je tu starší trailer, který vám to svými třemi minutami jistě vynahradí.

V galerii na vás čekají nejnovější obrázky, tady si můžete pustit další upoutávky uveřejněné během Super Bowlu.

Akční thiller Opičí muž (Monkey Man) pojednává o osamělém muži (Dev Patel), který touží po pomstě. Tu míří proti zkorumpovaným prominentům, kteří zavraždili jeho matku a systematicky ubližují chudým a bezmocným. Děj je zasazený do Indie, kde bezejmenný hlavní hrdina (přezdívaný „Kluk“) vydělává své mrzké živobytí, když se večer co večer nechá s gorilí maskou na tváři zmlátit v nelegálních zápasech populárnějšími bojovníky. Léta se v něm hromadí hněv, až jednoho dne přichází na to, jak tajně proniknout mezi zkorumpovanou městskou smetánku. Trauma z dětství v něm nadále kypí, až nakonec svýma podivně zjizvenýma rukama vykoná odplatu vůči lidem, kteří jej připravili o všechno. Snímek je inspirovaný legendou o Hanumanovi, ikonickém ztělesnění odvahy a síly.

Dále hrají Sharlto Copley, Sobhita Dhulipala, Pitobash, Vipin Sharma, Ashwini Kalsekar, Adithi Kalkunte, Sikandar Kher a Makarand Deshpande. Patel krom ztvárnění hlavní role režíruje a je spoluautorem scénáře. Ten spolu s ním napsali Paul Angunawela a John Collee. Produkuje Jordan Peele. Datum české premiéry je stanoveno na 4. dubna.

Podklady a foto: Universal Pictures

Galerie: 5

Opičí muž: Akční řežba v nové ukázce vypadá zatraceně hutně | Fandíme filmu Opičí muž: Akční řežba v nové ukázce vypadá zatraceně hutně | Fandíme filmu Opičí muž: Akční řežba v nové ukázce vypadá zatraceně hutně | Fandíme filmu Opičí muž: Akční řežba v nové ukázce vypadá zatraceně hutně | Fandíme filmu Opičí muž: Akční řežba v nové ukázce vypadá zatraceně hutně | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu