Tiché místo: První den – Mimozemská invaze v prvním traileru

Tiché místo: První den – Mimozemská invaze v prvním traileru | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Boj lidstva s vetřelci citlivými na zvuk vypadá zatraceně napínavě.

Letos bude uvedený další film ze světa Tichého místa. Tentokrát se nesetkáme s rodinou Abbottových, ale podíváme se, jak mimozemská invaze dopadla na New York. Jak napovídá už samotný název, Tiché místo: První den (A Quiet Place: Day One), v tomto případě se děj odehrává v prvotní chvíli, kdy mimozemšťané zaútočí, nikoliv z časovým odstupem. Teď je tu první trailer.

Ten vypadá naprosto fantasticky. Úvodní scéna dovede skvěle ilustrovat destrukci, šok a zděšení, které s sebou přináší zkáza padající z nebes. Pak ke slovu přicházejí zmatení, strach a instinkt přežít. Bouře utichá a objevuje se něco, co známe z předchozích Tichých míst: Přeživší se pokoušejí nevydat ani hlásku, aby na sebe neupoutali pozornost vražedných monster. S jedním zásadním rozdílem: Zatímco protagonisté předchozích snímků už měli s vetřelci citlivými na zvuk stovky dní zkušeností, pro nové hrdiny je všechno čerstvé a teprve se pokusí pochopit, jak se dá smrtícím predátorům efektivně vyhnout. Tyhle klidnější pasáže jsou v traileru našponované k prasknutí, takže snad můžeme doufat v poctivou katastrofickou podívanou se zabijáckými příšerami.

Pusťte si trailer a koukněte do galerie na první obrázky.

Úspěšná hororová série Johna Krasinskiho, v níž lidstvo mimozemskou invazi přežívalo s pomocí ticha, se vrací. Tentokrát se znovu ocitneme uprostřed dne, kdy přišli, a to v New Yorku, ve městě, které neutichne ani na okamžik. Zápletku vymyslel John Krasinski. Režíruje Michael Sarnoski, který spolu s Jeffem Nicholsem napsal scénář. V hlavních rolích vystupují Lupita Nyong'o, Joseph Quinn, Denis O'Hare, Djimon Hounsou a Alex Wolff. Snímek bude do českých kin uvedený 27. června 2024.

Podklady a foto: Paramount, Cinemart

Galerie: 4

Tiché místo: První den – Mimozemská invaze v prvním traileru | Fandíme filmu Tiché místo: První den – Mimozemská invaze v prvním traileru | Fandíme filmu Tiché místo: První den – Mimozemská invaze v prvním traileru | Fandíme filmu Tiché místo: První den – Mimozemská invaze v prvním traileru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu