Saw XI: Další díl hororové série odhalil režiséra

Saw XI: Další díl hororové série odhalil režiséra | Fandíme filmu
Lionsgate
Známe i scenáristy, kteří připraví nejnovější várku pastí.

Pokračujeme v hororovém dostaveníčku. Po Texaském masakru motorovou pilou se vrací další léty prověřená série – Saw. Pokračování veleúspěšné desítky bylo oznámeno už v prosinci, teď server Bloody Disgusting odhalil režiséra.

Nakonec se nekoná žádné velké překvapení, vrací se Kevin Greutert, jenž natočil desítku. Jde o naprosto logickou volbu. Po finanční stránce patří desátý snímek mezi ty úspěšnější díly série, když se s třináctimilionovým rozpočtem podařilo jen v kinech utržit 111 milionů dolarů. A recenze měl film vůbec nejlepší od dvacet let staré jedničky. Měnit v tuhle chvíli vítězného koně by bylo čirým bláznovstvím.

Greutert už zrežíroval šestku a sedmičku, je výkonným producentem devítky (Spiral) a jako střihač zpracoval díly 1-5, Jigsaw a svoji vlastní desítku. Mimo sérii Saw zrežíroval také snímky Přeludy, Jackals a Jessabelle. Vracejí se také scenáristé Josh Stolberg a Pete Goldfinger, kteří napsali všechny díly od osmičky (Jigsaw) dál.

Stále nevíme, o čem film bude, ale spolu s návratem tvůrčího týmu dává čím dál tím větší smysl, aby Saw XI navázalo tam, kde minulý snímek skončil: Tedy spolu s Henrym uvězněným ve staré známé koupelně, kde na něj dohlížejí John Kramer (Tobin Bell) a Hoffman (Costas Mandylor). Datum premiéry je stanoveno na 27. září 2024.

Titulní foto je ilustrační, z předchozího Saw

Zdroj: Bloody Disgusting

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu