Texaský masakr motorovou pilou: V přípravě je další masakr

Texaský masakr motorovou pilou: V přípravě je další masakr | Fandíme filmu
Bryanston Distributing Company
Zobrazit další 1 obrázek
Klasická vyvražďovací série se má opět vrátit.

Jen co jsem v příspěvku o hororu Longlegs zmínil, že v jednom momentu trailer připomíná Texaský masakr motorovou pilou, je tu zpráva přímo o Masakru jako takovém. Na cestě je podle dostupných informací další film.

Hororový server Bloody-Disgusting píše, že podle jeho zdrojů je další film v přípravě. Nic víc, nic míň. Sdílnější je insider Daniel Richtman. Ten tvrdí, že děj snímku má být zasazený do Oasis Oaks, poklidné uzavřené rezidenční komunity na texaském venkově. Za pečlivě střiženými trávníčky a pod dohledem soukromé bezpečnostní služby si ústřední rodinka užívá svoji předměstskou idylku. Brzy však na ni čeká boj o holé přežití, až se střetne s nechvalně proslulým Leatherfacem a jeho děsivým příbuznými, kteří se usídlili na nedaleké opuštěné usedlosti.

Zatím není zřejmé, zda bude chystaná novinka nějak souviset s posledním filmem, co v rámci značky byl uveden, který měl premiéru v roce 2022 na Netflixu. V potitulkové scéně snímku se Leatherface vrátil do stejného domu, kde všechny hrůzy před lety začaly. Bude právě tento dům onou opuštěnou usedlostí? To se teprve dozvíme.

Celá série je s námi již od roku 1974, kdy snímek Tobeho Hoopera pomáhal pokládat základy subžánru hororových slasherů (vyvražďovaček). Obraz hromotluka s lidskou kůží nataženou přes obličej, který máchá motorovou pilou, se stal ikonickým. Snímek o skupině nic netušících výletníků, kteří padnou za oběť zvrácené Leatherfaceově rodince, inspiroval celou řadu dalších filmařů a už jenom v rámci série (a různých jejích remaků a restartů) dodnes vzniklo devět filmů.

Titulní foto je ilustrační, ze staršího Texaského masakru motorovou pilou

Zdroje: Bloody Disgusting, Daniel Richtman

Galerie: 2

Texaský masakr motorovou pilou: V přípravě je další masakr | Fandíme filmu Texaský masakr motorovou pilou: V přípravě je další masakr | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu