Sleeping Dogs: Russell Crowe jako detektiv bez paměti – trailer

Sleeping Dogs: Russell Crowe jako detektiv bez paměti – trailer | Fandíme filmu
The Avenue Film
Zobrazit další 3 obrázky
Crowe dostane experimentální elektrošoky, aby mohl prošetřit vraždu.

V květnu to bude rok, co jsme vám představili film Sleeping Dogs, detektivní thriller a Russellem Crowem v hlavní roli. Letos v březnu čeká snímek premiéra, je tedy dost, že byl konečně uvedený také první trailer.

Ten Sleeping Dogs prezentuje jako typický detektivní thriller, v němž je kladený velký důraz na osobnost, nebo rovnou psychické rozpoložení ústředního vyšetřovatele. Část diváků si asi bude pokládat otázky, nakolik bude selektivní zapomínání ústředního hrdiny přitažené za vlasy. Pokud se však dokážete přenést přes lékařské pohádky, tak hlavní bude samozřejmě především zajímavý případ, atmosféra a poutavý výkon Crowa v hlavní roli. A minimálně trailer naznačuje, že toho všeho se dočkat můžeme.

Crowe ve snímku ztvárnil detektiva Roye Freemana, který se vrací do služby poté, co podstoupí novou léčbu Alzheimerovy choroby, kterou trpí. Je pověřený tím, aby znovu prověřil svůj předchozí případ brutální vraždy vysokoškolského profesora. Roy se pokouší na případ rozpomenout a požádá o pomoc svého starého parťáka, aby mu s vyšetřováním pomohl. Tentokrát se ale události vyvinou výrazně odlišným způsobem, když pánům do vyšetřování zasáhne okouzlující tajuplná žena. Roy rozplétá síť tajemství a protimluvů a je nucený čelit strašidelné skutečnosti, která mu v mžiku změní celý jeho svět.

Zavražděného profesora ztvárnil Marton Csokas, detektivního kolegu Tommy Flanagan, tajuplnou ženu Karen Gillan. Dále hrají Harry Greenwood a Thomas M. Wright. Režíroval Adam Cooper, scénář spolu s ním napsal Bill Collage. Snímek vychází z románu Kniha zrcadel od Eugena Ovidiua Chiroviciho. V zámoří je premiéra ohlášená na 22. března, u nás zatím nemáme zprávy o tom, zda tu bude film uveden.

Podklady a foto: The Avenue Film

Galerie: 4

Sleeping Dogs: Russell Crowe jako detektiv bez paměti – trailer | Fandíme filmu Sleeping Dogs: Russell Crowe jako detektiv bez paměti – trailer | Fandíme filmu Sleeping Dogs: Russell Crowe jako detektiv bez paměti – trailer | Fandíme filmu Sleeping Dogs: Russell Crowe jako detektiv bez paměti – trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu