Aggro Dr1ft: Akce natočená komplet infra-červeně ukázala trailer

Aggro Dr1ft: Akce natočená komplet infra-červeně ukázala trailer | Fandíme filmu
Aggro Dr1ft
Zobrazit další 3 obrázky
Sběratelé zvláštních kinematografických zážitků mohou ochutnat, co si pro nás připravil provokatér Harmony Korine.

Jeden z filmů, který si na podzimním festivalovém okruhu vysloužil vyšší pozornost, je akční Aggro Dr1ft. Proto, že jej natočil známý provokatér Harmony Korine (Kids, Ken Park, Vojížděči vodpadků, Spring Breakers), svou první hlavní roli v něm ztvárnil veleúspěšný hudebník Travis Scott a celý snímek je zaznamenaný na infračervenou kameru.

Tu a tam některé recenze snímek popisují jako zajímavý experiment, vizuální úlet, trefnou alegorii dnešního života na obrazovkách nebo nepřiznanou adaptaci videoherní série GTA. Většina kritiků však uvádí, že jde toliko o pseudointelektuální onanii, která se snaží šokovat, ale většinou jen nudí.

Podle oficiální anotace se Aggro Dr1ft cíleně snaží odklonit od tradičních parametrů kinematografie. Zkoumá soudobý nápor digitálních výstřelků, kterým čelíme a konfrontuje moderní styl života prostřednictvím vypravěčského jazyka známého z videoher. Film je natočený kompletně infračerveně a pojednává o melancholickém zabijákovi z Miami Beach, který se vydává zlikvidovat démonického mafiánského bosse floridského podsvětí. Ačkoliv děj je v tomto případě podružný, hlavní je atmosféra, jakou se snímek snaží předestřít.

Zabijáka hraje Jordi Mollà, mafiánského bosse Travis Scott. Korine snímek napsal i zrežíroval. Zatím není zřejmé, kdy bude u nás k vidění. Pusťte si trailer a udělejte si vlastní obrázek o tom, zda tohle bude typ zábavy pro vás.

Podklady a foto: EDGLRD

Galerie: 4

Aggro Dr1ft: Akce natočená komplet infra-červeně ukázala trailer | Fandíme filmu Aggro Dr1ft: Akce natočená komplet infra-červeně ukázala trailer | Fandíme filmu Aggro Dr1ft: Akce natočená komplet infra-červeně ukázala trailer | Fandíme filmu Aggro Dr1ft: Akce natočená komplet infra-červeně ukázala trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu