Alternativní Superman je stále v přípravě

Alternativní Superman je stále v přípravě | Fandíme filmu
DC
Přípravy potvrdil přímo šéf DC, James Gunn.

Krom připravovaného Supermana: Legacy, je tu ještě jeden o nadčlověku z Kryptonu, který se už delší dobu chystá před diváky. Supermanovský film z produkce J.J. Abramse je jedním z mála projektů, který přežil velké čistky, co přišly potom, když pozici šéfů DC Studios zaujali James Gunn a Peter Safran.

Od doby, kdy pánové studio převzali, uplynul už více než rok a o „druhém Supermanovi“ jsme toho mnoho neslyšeli, takže jak to je, je pořád v přípravě? Na to Gunn na sociální síti Threads odpověděl jednoduše „ano“.

Z toho můžeme číst, že stále platí zhruba to, co řekl Gunn loni v rozhovoru pro io9: „[Můj a Abramsův Superman] spolu nijak nesouvisí. [JJův] film je vzrušující. Jako výkonná producentka na něj dohlíží Chantal Nong a vím, že je z něj nadšená. Scénář jsem nečetl, ale pokud do sebe všechno zacvakne a ten projekt bude vynikající, tak by rozhodně mohl být zrealizovaný. Jako zcela samostatný film. Byl by to příběh z ‚Elseworldu‘, podobně jako je Joker“.

O projektu se toho obecně ví dost málo. Veřejně se o něm mluví od roku 2021. Připravují jej scenárista Ta-Nehisi Coates a producent J.J. Abrams, který však nebude režírovat. Coates je uznávaný novinář a autor, který se hodně věnuje otázce rasy a v minulosti psal kupříkladu také komiksy Black Panthera. Jeho podání Supermana má být podle Abramse „silné a dojemné“. Hlavní postavu ve filmu má hrát černošský herec a předpokládá se, že se snímek bude věnovat rasismu a sociálním otázkám obecně.

Titulní foto je ilustrační

Zdroje: James Gunn, io9

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu