Fountain of Youth: Domhnall Gleeson a Eiza González hledají fontánu mládí

Fountain of Youth: Domhnall Gleeson a Eiza González hledají fontánu mládí | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Obsazení dobrodružného snímku rozšířilo obsazení a doplnilo synopsi.

Před týdnem jsme vám představili chystanou novinku Fountain of Youth (Fontána mládí). Od té doby se rozšířilo obsazení a také jsme se něco málo víc dozvěděli o zápletce filmu.

Postupně se k hereckému ansámblu přidali Domhnall Gleeson a Eiza González. Ani u jednoho z nich nevíme, jakou roli ve filmu hraje, nicméně u Eizy magazín Deadline, který zprávu jako první přinesl, použil formulaci, že hraje „proti“ ústředním postavám. To nemusí znamenat vůbec nic, může jít zkrátka slovo, které redaktor pro hereččino obsazení použil, bez nějakého hlubšího důvodu. Ale často se označení „proti“ používá u osoby, která má ve filmu ztvárnit záporáckou figuru.

Objevila se také o chlup podrobnější anotace: Hlavními postavami jsou sourozenci s rozsáhlými znalostmi historie, kteří se delší dobru nestýkali. Teď se rozhodnou společně pustit do celosvětového pátrání a nalézt mytickou fontánu mládí. Využijí svých historických znalostí, aby následovali jednotlivé stopy a zažijí přitom dobrodružství, které změní jejich životy. A potenciálně vede k nesmrtelnosti

Ústřední dvojku hrají John Krasinski a Natalie Portman. Režíruje Guy Ritchie, scénář napsal James Vanderbilt. Produkují Radio Silence. Natáčet se má v prvním čtvrtletí letošního roku.

Titulní foto je ilustrační: Eiza González ve snímku Bloodshot

Zdroje: Deadline I, II

Galerie: 2

Fountain of Youth: Domhnall Gleeson a Eiza González hledají fontánu mládí | Fandíme filmu Fountain of Youth: Domhnall Gleeson a Eiza González hledají fontánu mládí | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu