Pan Blake k vašim službám: John Malkovich hladí po srsti v českých kinech

Pan Blake k vašim službám: John Malkovich hladí po srsti v českých kinech | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 11 obrázků
Chcete vidět v našich kinech nějaký laskavý příběh? Pak dál nehledejte.

Není žádným tajemstvím, že u nás na webu fandím charakterním dramatům, která se snaží překvapit, provokovat, nabídnout sociální komentář nebo se podívat na zoubek nastupujícím generacím. Čas od času ale neuškodí vidět něco hřejivého, laskavého, co chce jen hladit po srsti, zahřát na duši a přinést solidní herecké výkony. Přesně tak se prezentuje Pan Blake k vašim službám (Complètement cramé !), francouzská novinka, v níž překvapivě vystupuje v hlavní roli Američan John Malkovich. V roli Brita.

Malkovich vystupuje jako úspěšný anglický podnikatel Andrew Blake. Od chvíle, kdy ztratil milovanou manželku, už ho na světě nic netěší. Aby si oživil krásné vzpomínky, vydává se do Francie navštívit panství Beauvillier, kde se kdysi seznámili. Když ale na panství přijede, zjistí, že je všechno jinak! Nejenže jsou hostinské pokoje dlouhá léta zavřené, ale celé panství je na pokraji krachu. Andrew přemluví svéráznou kuchařku Odile, aby ho na panství ubytovala. Ta má ale podmínku, Andrew musí přijmout práci komorníka, kterého majitelka panství, madame Beauvillierová, urputně ale zatím marně shání. O jejich tajné dohodě se ale nikdo nesmí dozvědět. Andrew nabídku naivně přijímá, ale brzy zjistí, že být komorníkem není vůbec snadné. Navzdory tomu je odhodlaný vytrvat a hrát svou roli co nejpřesvědčivěji. Sblíží se s dalšími obyvateli panství a i díky nim a řadě humorných situací zapomíná na své trápení. Zjišťuje, že i když přišel hledat svou minulost, našel přítomnost a nikde jinde se již dlouho necítí tak dobře.

Odile ztvárnila Émilie Dequenne, madame Beauvillierová Fanny Ardant. Dále hrají Philippe Bas, Eugénie Anselin a Christel Henon. Film jako svou prvotinu napsal a zrežíroval Gilles Legardinier. Pusťte si trailer, koukněte dolů do galerie na fotky a jestli vás Pan Blake k vašim službám zaujme, můžete si na něj už teď zajít do našich kin. Recenzenti píší, že je film přesně takový, jak se navenek prezentuje: Nesnaží se prošlapat žádné nové cestičky, možná je trochu naivní, ale jako filmové pohlazení srozumitelné třeba i starším divákům funguje velmi dobře.

Podklady a foto: Cinemart, Bidibul Productions

Galerie: 12

Pan Blake k vašim službám: John Malkovich hladí po srsti v českých kinech | Fandíme filmu Pan Blake k vašim službám: John Malkovich hladí po srsti v českých kinech | Fandíme filmu Pan Blake k vašim službám: John Malkovich hladí po srsti v českých kinech | Fandíme filmu Pan Blake k vašim službám: John Malkovich hladí po srsti v českých kinech | Fandíme filmu Pan Blake k vašim službám: John Malkovich hladí po srsti v českých kinech | Fandíme filmu Pan Blake k vašim službám: John Malkovich hladí po srsti v českých kinech | Fandíme filmu Pan Blake k vašim službám: John Malkovich hladí po srsti v českých kinech | Fandíme filmu Pan Blake k vašim službám: John Malkovich hladí po srsti v českých kinech | Fandíme filmu Pan Blake k vašim službám: John Malkovich hladí po srsti v českých kinech | Fandíme filmu Pan Blake k vašim službám: John Malkovich hladí po srsti v českých kinech | Fandíme filmu Pan Blake k vašim službám: John Malkovich hladí po srsti v českých kinech | Fandíme filmu Pan Blake k vašim službám: John Malkovich hladí po srsti v českých kinech | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu