Echo: I nejnovější trailer dává důraz na Kingpina

Echo: I nejnovější trailer dává důraz na Kingpina | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 1 obrázek
Kdy znovu začne natáčení Daredevila: Born Again a kdo má být záporákem série.

Zatímco u některých loňských marvelovek šlo mít pocit, že o nich před premiérou bylo podezřele málo slyšet, u Echo je situace jiná. Roli určitě hraje i to, že už netrvají hollywoodské stávky scenáristů a herců, a tak může před premiérou vznikat celá řada rozhovorů. Každou chvíli se dočkáváme také nové upoutávky, kde značný prostor dostává Kingpin (Vincent D’Onofrio).

Platí to i pro nejnovější video. Možná Marvel (Disney+) zkrátka zkouší těžit z faktu, že je Kingpin u diváků oblíbený, ale stejně tak může mít vliv to, že je ústřední hrdinka (a její představitelka) němá, což její využití v upoutávkách do nějaké míry limituje. Ukázka je plná záběrů ze starší série Daredevil, což jen znovu utvrzuje ve fanoušcích přesvědčení, že Daredevil je součástí aktuální kontinuity.

To ostatně v rozhovoru pro Comic Book Central tvrdí i samotný D’Onofrio. Dál prozradil, že už za pár týdnů opět začne natáčení série Daredevil: Born Again, která si prochází zásadní scenáristickou proměnou. V tuhle chvíli tak není příliš jisté, co o sérii vlastně platí nebo neplatí. Zřejmé je, že proti sobě budou stát Daredevil s Kingpinem. Podle insidera Daniela Richtmana by nicméně ústředním oponentem slepého bojovníka s bezprávím měl být Muse, sériový vrah, který v komiksech mění své oběti v umělecká díla. Jak všechno nakonec s Daredevilem: Born Again bude, na to si nicméně ještě budeme muset počkat.

Krom kingpinovského traileru níže najdete také nový plakát, na němž taktéž dominuje Kingpinova silueta.

Maya Lopez, alias Echo, je ostrá bojovnice, která dělala špinavou práci pro padoucha Kingpina, než se dozvěděla, že to byl právě on, kdo je zodpovědný za smrt jejího otce. Postava se od všech ostatních komiksových hrdinů liší tím, že je neslyšící. Hlavní scenáristkou série je Marion Dayre, hlavním režisérem Sydney Freeland. Jako Maya vystupuje Alaqua Cox, v dalších rolích hrají Charlie Cox jako Daredevil, Vincent D'Onofrio jako Kingpin, Zahn McClarnon jako Mayin zesnulý otec. Obsazení nově rozšiřují Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Devery Jacobs, Cody Lightning a Graham Greene. Všechny epizody budou uvedeny na Disney+ 10. ledna 2024.

Foto: Marvel

Zdroje: Marvel, Comic Boom Center, Daniel Ricthman

Galerie: 2

Echo: I nejnovější trailer dává důraz na Kingpina | Fandíme filmu Echo: I nejnovější trailer dává důraz na Kingpina | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu