Lisa Frankenstein: Nový trailer sešívá nápadníka ze zavražděných těl

Lisa Frankenstein: Nový trailer sešívá nápadníka ze zavražděných těl | Fandíme filmu
Focus Features
Zobrazit dalších 9 obrázků
V hororové komedii osud nadělí Lise nemrtvého přítele. K jeho zdokonalení bude třeba pár mrtvol.

Občas může mít člověk pocit, že už v kinematografii všechno bylo, že se jen dokola opakují ty samé příběhy. Do kin se chystá Lisa Frankenstein a většina z nás by asi svedla napočítat slušnou řádku příběhů, kde jsou doktor Frankenstein a jeho uměle oživená bytost hlavním tématem, nebo alespoň silnou inspirací. Nicméně, je třeba připustit, že doba se posouvá. Mění se divácký vkus, vypravěčský styl, výtvarné cítění. Každá generace řeší trochu jiné problémy, posouvá se smysl pro humor a tak dále. Takže pokud může Lisa Frankenstein představit klasický příběh další skupině diváků, kterým už by třeba byla předchozí zpracování cizí, tak proč jí upírat právo na život.

O život neživého tu jde především a jasně to deklaruje i nejnovější trailer, který se důkladně věnuje oživovacímu procesu dávno zesnulého mladíka. Vlastní vzkříšení lze vykládat jako určitý akt osudu, náhody, či snad nadpřirozených sil. Z hrobu nicméně návštěvník z hluboké minulosti vylézá notně opotřebený. Pokud má vypadat trochu k světu, musí jej Lisa dát do pucu. K tomu budou třeba i náhradní končetiny. Jejich majitelé se však s nimi nechtějí rozloučit bez boje. Jak můžete sami v upoutávce vidět, násilní se neobejde bez notné porce legrace.

Česká premiéra stále nebyla ohlášena, tak si aspoň pusťte nový trailer a koukněte dole v galerii na fotky.

Lisa Frankenstein pojednává o nepochopené teenagerce a její středoškolské lásce, kterou je shodou okolností krásné mrtvé tělo. Po sledu hravě děsivých okolností se zesnulý probudí zpátky k životu a dvojice se vydává na vražednou cestu za láskou, štěstím a...chybějícími tělesnými částmi. Starší synopse uváděla že je děj zasazený do roku 1989, a že nebožtík pochází z viktoriánské éry. Scénář napsala Diablo Cody. Režíruje Zelda Williams. V hlavních rolích vystupují Kathryn Newton, Carla Gugino, Cole Sprouse, Jenna Davis či Joe Chrest. Zahraniční premiéra je stanovena na 9. února 2024.

Podklady a foto: Focus Features

Galerie: 10

Lisa Frankenstein: Nový trailer sešívá nápadníka ze zavražděných těl | Fandíme filmu Lisa Frankenstein: Nový trailer sešívá nápadníka ze zavražděných těl | Fandíme filmu Lisa Frankenstein: Nový trailer sešívá nápadníka ze zavražděných těl | Fandíme filmu Lisa Frankenstein: Nový trailer sešívá nápadníka ze zavražděných těl | Fandíme filmu Lisa Frankenstein: Nový trailer sešívá nápadníka ze zavražděných těl | Fandíme filmu Lisa Frankenstein: Nový trailer sešívá nápadníka ze zavražděných těl | Fandíme filmu Lisa Frankenstein: Nový trailer sešívá nápadníka ze zavražděných těl | Fandíme filmu Lisa Frankenstein: Nový trailer sešívá nápadníka ze zavražděných těl | Fandíme filmu Lisa Frankenstein: Nový trailer sešívá nápadníka ze zavražděných těl | Fandíme filmu Lisa Frankenstein: Nový trailer sešívá nápadníka ze zavražděných těl | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu